Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oko 15.000 kubika

Ukrao gazolin i prouzrokovao istjecanje zemnog plina

Ilustracija
Pixabay
25.11.2020.
u 12:06

Policija će o ovoj teškoj krađi nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja

Nepoznati je počinitelj, u noći s ponedjeljka na utorak, na novljanskom području, na bušotini u mjestu Kozarice, tijekom krađe gazolina prouzrokovao i nekontrolirano istjecanje oko 15.000 kubika zemnog plina, priopćila je policija.

Naime, lopov je polomio osiguranje ventila nakon čega je iz sustava cjevovoda izvukao neutvrđenu količinu gazolina, ali uslijed toga je došlo do nekontroliranog isticanja oko 15.000 kubika zemnog plina. Odgovorna osoba oštećenog poduzeća materijalnu štetu cijeni na oko 30.000 kuna, a policija će o ovoj teškoj krađi nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije