Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Katarina Peović:
Povratak na članak

'Kozmetičke promjene neće bitno popraviti život većine, moramo podvući crtu'

Na novinarski upit o štrajku učitelja i nastavnika, Katarina Peović je kazala kako je štrajk pokazao da se davno preraslo zahtjeve za povećanje koeficijenta za 6,11 posto i da je ovo pobuna protiv aktualne vlasti, ali i protiv smjera kojim ova zemlja ide 30 godina

Komentari 3

Avatar Shizo
Shizo
02:14 01.12.2019.

Trebalo bi ponovno otvoriti Goli otok za ovakve pa da se “prevaspitaju” u duhu partije!

VL
RE
realisticki
13:40 30.11.2019.

'Kozmetičke promjene neće bitno popraviti život većine, moramo podvući crtu' U potpunosti se slažem sa izjavom, međutim moram priznati da poslije podvlačenja crte sumnjam u neki napredak, jer pokradeno i devastirano se ne može se nadoknaditi sa povlačenjem novca iz EU.

VL
JU
Jugonostalgičar
16:00 30.11.2019.

Što smo dobili od kapitalizma? Uništene i opljačkane tvornice, uništenu poljoprivredu, propale banke, masovno iseljavanje! Nacionalisti su od svih republika Jugoslavije napravili banana države potpuno ovisne o stranom krupnom kapitalu, a građane u dužničke robove koji čitav život strijepe da ne ostanu bez krova nad glavom. Od nekada ponosnih ljudi stvorili su crve bez dostojanstva koji su prisiljeni da pužu pred gorima od sebe. Da, potreban je korjenit zaokret, a to nam može omogućiti samo KATARINA PEOVIĆ i demokratski socijalizam.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.