Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uz komad lima

Koze postale hit: Pogledajte zašto je ovaj video sve gledaniji

Koze opet postale hit na YouTubeu
Foto: Youtube
1/6
18.02.2014.
u 19:15

U najnovijem videohitu koze su naišle na veliki komad lima zabijen s krajevima u zemlju i sa središnjim dijelom u zraku.

Kozja ljubav prema penjanju učinila je još jednu snimku na YouTubeu instant-hitom.

U najnovijem videu koze su naišle na veliki komad lima zabijen s krajevima u zemlju i sa središnjim dijelom u zraku. Nije ih trebalo nagovarati da se počnu (pokušavati) penjati, a zbog ljuljanja lima bio im je pravi izazov održati ravnotežu.

Da sve bude "napetije", s jedne strane lima stajao je jarac koji je koze koje su padale s lima spremno išao nabiti rogovima.

Kako je to izgledalo, pogledajte u priloženom videu!

Ključne riječi

Komentara 2

ĆA
ćaćaća
20:33 18.02.2014.

ovo mora da je snimljeno u istri :)

DH
dalibor.hren
22:24 19.02.2014.

Nisu "naišle" na komad lima, već je taj lim za njih i zbog videa postavljen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije