Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TO TREBA ISPITATI

Kovač: U kampanji Grabar-Kitarović događaju se podmetanja kojima je cilj naštetiti joj

Miro Kovač
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
17.09.2019.
u 21:13

Premijer Plenković je negativno odgovorio na novinarski upit ima li informacija da se u kampanji Grabar-Kitarović podmeće. „Ne znam”, kazao je.

Saborski zastupnik HDZ-a i predsjednik saborskog Odbora za vanjsku politiku Miro Kovač izjavio je u utorak da se u kampanji predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović za još jedan mandat događaju podmetanja i konstrukcije kojima je cilj naštetiti njezinoj predsjedničkoj kampanji.

Uoči sastanka saborskog Kluba HDZ-a Kovač je, na novinarski upit ocijenio da je nedavna izjava premijera Plenkovića kako je on irelevantan, 'teška i ozbiljna'.

„To je jedna vrlo teška i ozbiljna izjava koju u interesu HDZ-a, članstva HDZ-a i izborne kampanje Kolinde Grabar-Kitarović neću sada komentirati, nisam je komentirao, ali će doći vrijeme kada ću je komentirati”, rekao je Kovač novinarima upitan o toj ranijoj Plenkovićevoj izjavi.

Kovač smatra da se u kampanju predsjednice Republike za još jedan predsjednički mandat događaju podmetanja i konstrukcije, kojima je cilj naštetiti njezinoj kampanji.

„Vi znate tko je prije pet godina vodio izborni stožer, koji su bili entuzijasti i dragovoljci i koji su se, skupa s njom, izborili za pobjedu”, rekao je Kovač, koji je na prošlim predsjedničkim izborima vodio izborni stožer Kolinde Grabar Kitarović.  Dodao je kako ne zna tko joj sada podmeće, ali to treba ispitati .

Premijer Plenković je negativno odgovorio na novinarski upit ima li informacija da se u kampanji Grabar-Kitarović podmeće. „Ne znam”, kazao je.

 

Komentara 7

MA
markofilipocic
22:32 17.09.2019.

U strahu od Škore su velike oči. Već su počeli izmišljati razno razne razloge zbog kojih bi Kolinda mogla izgubiti...

CR
CroZrakomlatNo1
21:23 17.09.2019.

Tako je! U demokraciji nema mjesta za kritiku i podmetanja! To dobro zna Sujica, koja ce na modelu HDZa ucit demokraciju sve EU gradjane i drzave!

BA
barbaizamerike
22:30 17.09.2019.

Istina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije