Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI SE SKIDANJE IMUNITETA

Kovač o akciji policije i USKOK-a: 'Nemam pojma zbog čega bih bio uhićen, bilo bi lijepo da znam'

Stjepan Kovač
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
10.09.2021.
u 11:44

Ne znam što je s Posavcem, iskreno nijedan posao nismo zajedno radili, ja sam vodio grad, a on županiju - rekao je

Najnovijom akcijom USKOK-a i policije uhićeno je šest osoba na području Međimurske županije, uključujući i župana Matiju Posavca. Akcijom je obuhvaćen i zastupnik Stjepan Kovač, bivši gradonačelnik Čakovca, za kojeg je zatraženo skidanje imuniteta.

SDP-ov Stjepan Kovač ustvrdio je kako ne zna što se događa. 

- Nemam pojma, iskreno nemam pojma, zovem policiju da vidim što se događa, zbog čega bih bio uhićen. Bilo bi lijepo da znam ako me već misle uhititi. Nemam pojma, idem sad na kavu u grad. Ne znam što je s Posavcem, iskreno nijedan posao nismo zajedno radili, ja sam vodio grad, a on županiju - rekao je za 24sata.

Skidanje imuniteta Kovaču traži se zbog kaznenog djela trgovine utjecajem. Državno odvjetništvo dalo je zahtjev MIP-u koji će danas u 15 sati održati sjednicu, potvrdio je Hrvoje Zekanović danas u Saboru. 

VIDEO Policija novom aplikacijom prati neplaćene kazne na granici!

Komentara 1

Avatar southman
southman
13:13 10.09.2021.

Ovaj očekuje da ga policija obavijesti kada će ga doći uhititi. Pa nisi ti Mamić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije