Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO INTERVJU ALBIN KURTI

Kosovski premijer ekskluzivno za Večernji: Na Balkanu ne može biti rata bez Srbije, ali ni mira bez Albanaca

17.09.2022.
u 13:00

Prema Kurtijevu mišljenju, najopasnije je to što vodstvo Srbije smatra da je Rusija majka Srbiji te ističe da su zato okolnosti na Balkanu pune rizika i strepnje.

Ključne riječi

Komentara 58

Avatar Asterix
Asterix
13:16 17.09.2022.

Ne kužim, zašto ne može biti mira bez Albanaca. Mir je, ili bi trebao biti, redovno stanje. Za ono prvo u naslovu se slažem.

DU
Deleted user
13:17 17.09.2022.

Konstatacija je točna, u tom dijelu koji tangira Srbe - jer i studente povijesti na am. sveučilišta uče tamo da u Europi uvijek jedna strana spremna isprovocirati ili započeti rat na Starom kontinentu, ona srpska. I izgubiti kasnije, naravno... Pa kad se time olakšava učenje povijesti u SAD, ima nešto u tome, zar ne?

Avatar Payback
Payback
13:55 17.09.2022.

Slom srpskog svijeta nakon sloma ruskog svijeta ..i onda mit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?