Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srpski ministar

Kosovska policija dobila nalog za uhićenje Aleksandra Vulina

26.10.2013.
u 18:14

Izvor iz Javnog tužiteljstva izjavio je za prištinski dnevnik kako je nalog za uhićenje sud proslijedio svim policijskim postajama na Kosovu i tužiteljstvo očekuje da se nalog "provodi u trenutku kontakta s osumnjičenim".

Prema pisanju prištinskog dnevnika Koha Ditore, srpski ministar bez lisnice zadužen za Kosovo, Aleksandar Vulin od sinoć je, prema odluci Okružnog suda u Kosovskoj Mitrovici, osoba za kojom se traga i sve policijske postaje dobile su nalog za njegovo uhićenje, javljaju mediji u Srbiji.

Za njim se traga zbog kaznenog djela \"neovlaštenog prelaska granice\", a policija je obavezna uhititi Vulina ako ga zatekne na teritoriju Kosova. Izvor iz Javnog tužiteljstva izjavio je za prištinski dnevnik kako je nalog za uhićenje sud proslijedio svim policijskim postajama na Kosovu i tužiteljstvo očekuje da se nalog \"provodi u trenutku kontakta s osumnjičenim\".

Glavni tužitelj u Kosovskoj Mitrovici je izjavio prištinskom dnevniku kako je, prema operativnim saznanjima, Vulin prije nekoliko dana prvi put ilegalno ušao na Kosovo. Vulin je jučer pred srpskim novinarima ismijavao odluku kosovskog tužiteljstva o pokretanju istrage zbog ilegalnom ulaska na Kosovo, govoreći kako od kosovskih vlasti nije dobio ništa službeno o podizanju tužbe.

>>Nikolić uzvratio za \'Kosovo\': Turska je agresor bez oružja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije