Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Kosovo: KFOR izveo 5 vježbi s 5000 vojnika, 700 vozila i 21 helikopterom

"Vježbe su potvrdile da su multinacionalne borbene skupine brze, vrlo fleksibilne, pokretljive i spremne reagirati na bilo koju situaciju koja ugrožava sigurnost na cijelom teritoriju Kosova", stoji u priopćenju KFOR-a.

Komentari 33

BE
besliciv
19:39 26.02.2010.

26.02.2010. u 19:33h Ugo Kajvez je napisao/la: 26.02.2010. u 18:53h plavomore . Tvoj argument je toliko besmislen da ga uopće neću ni komentirati ..... ----------------------- bi ti kad bi imal kaj pametnog za reci&argumentirati , ovako si na finjaka skenjal.

VL
UK
Ugo Kajvez
13:29 26.02.2010.

26.02.2010. u 13:11h crniorao . Ti si srbijanac?, .. jako dobro govoriš srbski, izgleda da si imao dobre učitelje ....

VL
UK
Ugo Kajvez
11:52 26.02.2010.

Neće KFOR vijećito ostati na kosovu, ..... bit će nažalost veselja kad budu otišli ....

VL
NJ
Njamanjam
11:58 26.02.2010.

Flego, mogao si napisati koju riječ o našim vojnicima na Kosovu.

VL
DO
downunder
12:00 26.02.2010.

Ugo zašto nažalost? Albanci s Kosova napokon će ukloniti izvor svih zala u proteklom desetljeću.

VL
RE
rezonancija
12:04 26.02.2010.

Ugo ovaj puta nece biti lako....sve i da KFOR ode imate i kosovo i albaniju za odraditi i onda jos tisuce muhadzedina koji ce stalno dolaziti...to bi bilo dezintegracija srba na balkanu ali uglavnom ...mislim da se ostali susjedi nece previse brinuti

VL
UK
Ugo Kajvez
12:16 26.02.2010.

26.02.2010. u 12:00h downunder . Bolje ti je da ostaneš u Australiji, tamo ti je sigurnije (možda, ako vam azijati ne sjednu za vratom) .... . Kosovo NIKADA nije bilo albansko, (ne ulazim u zločine koje je izvela srbska politika i odgovorni pojedinci) 1) Zapad je PROTIV svih međunarodnih dogovora od WW2 nadalje NASILNO mijenjao granice jedne države. 2) Zato 3/4 pučanstva planete zemlje ne priznaje kosovo, priznale su je mahom države koje su marionete zapada te sam zapad. 3) Slažem se trebalo kazniti odgovorne u srbiji za zločine prema albancima na kosovu. 4) Moglo se nametnuti srbiji da prihvati maks. autonimiju za albance na kosovu. 5) Srbi kao narod su nastali na podrućju od raške preko današnjeg kosova, to je njihovo \"rodno\" mjesto. Najveće pravo na koje se zapad poziva (kad se radi o njima) je tzv \"birthright\", (valjda znaš što to znači) u njamanju ruku je licemjerno sebi nešto priznati a drugima to iste ne. Hoću reč, srbima je u genima da je kosovo njihovo, zato tu neće NIKADA biti mira ... za 10, 50, 150 godina ... bit će kad tad generalna frka ... . Albancima na kosovu treba omogučiti miran život ali, ali ovo je definitivno na krivi način ....

VL
UK
Ugo Kajvez
12:19 26.02.2010.

26.02.2010. u 12:04h rezonancija . Ja nezauzima ničiju stranu, samo gledam hladno objektivno. ... Ali, ajde reci kad su albanci bili neki jači ratnici?, osim toga srbi će imati pravoslavni svijet iza sebe, .... a oni su noružani do zuba.. I da se muđžahajdini uključe ovi će sve spaliti .....

VL
RE
rezonancija
12:37 26.02.2010.

Ugo sto se tice junacenja tu ste negdje...sjeti se kako ste prosli u cro...dosli ko dzombe...osli trceci pognuto...a imali naoruzanje ihhhhhh

VL
DO
downunder
12:40 26.02.2010.

Ugo Kajvez čovječe ohladi se. Ti si sigurno u Venezueli kad imaš nadimak Ugo Kajvez. Što se tiče Srba što su sijali to će i žnjati. Ono što sam rekao ima i te kako logike. Da je Srbija doživjela porazz kao Njemačka u WWII prošla bi katarzu pa ne bi imali komentare Srba kakve svakodnevno čitamo na webu. Vjerujem da i sam znaš na što mislim. Uglavnom želim reći da se najbolje po komentarima vidi da nisu izvukli pouku 90tih nego se još hrane glupostima da su oni žrtve, da je cijeli svijet protiv njih i ostalo. Nekako me to podsjeća na politiku do 90tih. Siguran sam da neće biti mira sve dok se Srbi ne suoče sa svojom proslošću a bojim se da je jedini način za to vojni poraz.

VL
Avatar Zmija
Zmija
13:11 26.02.2010.

26.02.2010. u 12:19h Ugo Kajvez je napisao/la: . Ja nezauzima ničiju stranu, samo gledam hladno objektivno. ... Ali, ajde reci kad su albanci bili neki jači ratnici?, osim toga srbi će imati pravoslavni svijet iza sebe, .... a oni susu noružani do zuba. I da se muđžahajdini uključe ovi će sve spaliti Re: Oladi bre malo, izgleda Kajvezice da ne razumes bre puno u istoriji! Sto pusis travu kad ti skodi!Nije to za malu djecu. Povijest se ne kroji u srbistanu.A to je tvoj problem, koju ces povijest uciti, onu izrecenu preko gusla i sljivke ili onu naucnu dokazanu koju mozes ucit na svim Universitetima slobodnog demokratskoga svijeta. Tebi izgleda da tu piovijest netko ti ga uguslao a odor opanaka ucinio svoje i vede se tragovi po tvojim komentarima.

VL
UK
Ugo Kajvez
13:27 26.02.2010.

26.02.2010. u 12:40h downunder . Žalim te ako ne kužiš zašto postoje Ujedinjeni Narodi i čemu služe ... . Besmislica ti je .. \"cijeli svijet protiv njih\" .... zar indija, kina, rusija, dobar dio latinske amerike, itd, nisu na ovojvoj planeti? ...... i nije srbija ista kao nacistička njemačka, to su dva potpuno različita pojma, možda ne u tvojoj glavi, ali ja sam tu nemočan .... . Jedino što se vidi iz tvojih komentara jest tvoja opterečenosti sa srbima, .... da te podsjetim drugi svijetski rat je završio prije skoro 3/4 stoljeća .... Tvoji zaključci su samo tvoje osobne želje i maštanja a ne stvarnost a kamoli nešto temeljeno na hladnoj analzi .... ali, veseli se .... svako dobro ...

VL
OB
-obrisani-
13:30 26.02.2010.

\"Siguran sam da neće biti mira sve dok se Srbi ne suoče sa svojom proslošću a bojim se da je jedini način za to vojni poraz. \" Ako se tek hrvati suoce s proslosti tek onda ce biti mira jerr ce konacno shvatiti na kakvim krvavim temeljima je nastala hrvatska u odnosu na Srbiju !!!!!!!!! Toliko ste geneski opcinjeni mrznjom da ne gledate svoja govna u dvoristu nego se opterecujete Srbima i oni su vam razlog te izgovor za sve probleme u toj tkz. drzavi.!!!!!

VL
UK
Ugo Kajvez
13:33 26.02.2010.

26.02.2010. u 12:37h rezonancija . Hahaha, sad sam se dobro nasmijao, ja jesam u RH! .... rođen u svojoj zemlji .... i netrebam se kititi sa veliki \"R\" kao veliki \'Rvati !!! .... meni je dovoljno samo hrvat.

VL
DO
downunder
13:35 26.02.2010.

Ugo Kajvez objasni to Srbima kad počnu opravdavat svoja nedjela u prošlom ratu s Jasenovcom. Usput ja nigdje nisam rekao da je Srbija=Njemačka nego da su trebali doživljeti poraz kao švabe pa ne bi bilo pravdanja za rat. Osim tog,, nisam ni rekao da je cijeli svijet protiv njih nego to Srbi tako doživljavaju. Pokušaj čitati pažljivije što se piše pa neće biti postova kao zadnji. Pozdrav i tebi svako dobro!

VL
DO
downunder
13:39 26.02.2010.

BepoCCCC tako je bepo, opterećen sam Srbima pa zbog toga npr. ja pišem na srpskom forumu.

VL
UK
Ugo Kajvez
13:52 26.02.2010.

26.02.2010. u 13:35h downunder . Tu je i druga polovica problema što se tiče hrv-srp. svadje, kako mi imamo svoje velike hrvate tako i oni imaj svoje velike srbe .... balkanska posla .. a never ending story .. ako se nitko ne potrudi tome stat na kraj. Da je srbija doživjela vojni poraz kao njemačka, to bi samo sjeme osvjete zakopalo samo dublje i kad tad bi opet se pojavilo. Političko rješenje je potrebno ne vojno. Vojno akcija možda ali samo da se političare stjera za stol. ....... Nemoj ni za trenutak misliti da njemci nisu zaboravili dresden (da ne nabrajam dalje) ..... To što je cijeli svijet protiv srba, to si mi samo zamišljmo tako ili želimo to misliti, imaju oni puno prijatelja među zemljama koje će biti vrlo bitne sutra ....

VL
DA
Dayton
14:04 26.02.2010.

Svakoga dana se ruse spomenici mrtvih ljudi (u ovome slucaju - Srba) i ako je to ljudski i civilizacijski onda treba bjezati od te evro-atlanske civilizacije. Sta mislite da vi za dan \"Svih svetih\" odete na groblje a neznate gdjeje cete svijecu zapaliti jer je sve unisteno. Kamen na kamenu, nigdje krsta, nigdje slike. A da to su Srbi sami sebi porusili. Kako da neko ostane spokojan. Cim se za to steknu uslovi srpska zastava ce ponovo da se viori na Kosovu-polju a jedino pitanje je koliko ce decenija proci i koja ce generacija to dozivjeti.

VL
DO
downunder
14:04 26.02.2010.

Ugo Kajvez ali poslušaj me. Nisam rekao da je cijeli svijet protiv njih nego da oni to misle. Puno puta sam doživio da rat u Hr opravdavaju Jasenovcom, rat i nedjela u BiH nekim hanžar divizijama itd. Uglavnom svi su krivi za rat osim njih samih. O tome se radi. Volio bi da je istina da postoji političko rješene ali bojim se da se varaš. Što se tiče Njemačke, što misliš kakva je njihova svijest o nacizmu? E srpska sigurno nije takva o prošlom ratovima. Da švabe nisu doživjele katastrofu u WWII nikada ne bi postale takve. Inače, u WWI Njemačka nije bila potučena dovoljno da bi izbili iz glave želju za ratom pa se našao luđak koji je zavio Europu u crno. Sad sam pošao daleko ali to sam mislio kad sam spomenuo Njemačku.

VL
DO
downunder
14:07 26.02.2010.

Ugo Kajvez pročitaj komentar od Daytona i bit će ti jasnije na što mislim. Posebno zadnju rečenicu. Brz glumatanja i lažne iskrenosti i meni bi bilo teško trpjeti ovo što piše u prvom dijelu posta međutim na to se trebalo prije misliti.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.