Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poliklinika u Požegi

Kosor: U 2 godine u zdravstvo smo uložili 1,7 milijardi kuna

kosor (1)
Foto: Duško Mirković/Pixsell
1/4
05.11.2011.
u 12:42

Ponosna sam što smo unatoč krizi i štednji pronašli prostora za ovakve projekte jer je ulaganje u zdravstvo zapravo ulaganje u gospodarstvo - naglasila je J. Kosor

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor u pratnji ministara Đure Popijača, Jasena Mesića i Davorina Mlakara otvorila je u Požegi polikliniku izgrađenu uz zgradu Opće županijske bolnice državnom potporom od sedam milijuna kuna, a u njoj se nalazi 19 ordinacija.

- Ponosna sam što smo unatoč krizi i štednji pronašli prostora za ovakve projekte jer je ulaganje u zdravstvo zapravo ulaganje u gospodarstvo - naglasila je ovom prigodom J. Kosor dodajući da je unazad dvije godine u zdravstvo ukupno uloženo 1,7 milijardi kuna.

Požeško-slavonski župan Marijan Aladrović izrazio je zahvalnost Vladi RH na potporama ovoj županiji koje tijekom ovog razdoblje premašuju 50 milijuna kuna.

-  Sada ćemo imati bolju dostupnost usluga našim građanima jer će kvalitetnije funkcionirati polikliničko-konzilijarni dio bolnice na tisuću kvadratnih metara - kazao je dr. Željko Glavić, ravnatelj OŽB Požega.

Komentara 30

OB
-obrisani-
13:05 05.11.2011.

Jasco,milijardu ste uložili...a stotinu ukrali.

RS
roland_song
13:06 05.11.2011.

pa kakav je to uspjeh suzana. pa svaka budala moze uzet kredit od MMF-a i ulozit pare, ali te pare ce generacije morati vracati s debelim kamatama. ti i tvoja bagra niste sigurno napravili samoodrzivi gospodarski prijekt koji ce stalno donositi novac drzavi za ovakve prijekte.

DO
doktorica
13:08 05.11.2011.

ali se zato štedi na pelenama,trakicama za šećer,oblogama za rane,ljekovima,njegama za stare i nemoćne.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije