Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednica HDZ-a uzvraća partneru

Kosor protiv Kosora: Ako ne možemo surađivati, zašto bismo čekali jesen?

darinko kosor
Patrik Macek
18.01.2010.
u 17:18

Premijerka Jadranka Kosor zamjerila je predsjedniku HSLS-a Darinku Kosoru kritičnost prema Vladi u kojoj sjede i liberali.

– Nemoguće je raditi ako stalno moram gledati tko će iskočiti iz vlaka. Nemoguće je raditi ako član obitelji kritizira tu istu obitelj – poručila je jučer predsjednica HDZ-a i premijerka Jadranka Kosor predsjedniku HSLS-a Darinku Kosoru koji je iznio niz kritika na račun odluka koje donosi Vlada. Među ostalim, rekao je da je proračun prenapuhan za 20 milijardi kuna. Šefica Vlade smatra da se problemi trebaju rješavati u koaliciji i tražit će da se na toj razini utvrdi može li se dalje zajedno.

– Neprihvatljiva mi je ocjena da će HSLS do jeseni pratiti Vladin rad, kao da oni nisu u Vladi, te da će, ne budu li zadovoljni, razmotriti hoće li ostati u koaliciji. Ako je tako, ne vidim zašto bismo čekali jesen – kaže šefica HDZ-a, podsjećajući da su sve odluke donesene uz suglasnost HSLS-a.

Darinko Kosor odgovara da HSLS neće izići iz koalicije, ali ako ih netko želi izbaciti, neka to jasno kaže. Mali partneri, kaže, služe kao pozitivan korektiv. HSLS neće biti partner koji će se s dva direktorska mjesta ili tri u NO-ima ponašati kao mali od kužine. Vladu podupiru, a za premijerku misle da se u prvih pola godine pokazala više nego dobra.

Komentara 24

AN
Ana33
17:41 18.01.2010.

Bravo Jadranka! Imaš petlju... Ovog bezidejnog tipa šutnuti nogom u stražnjicu! Želi biti NOVA OŽBOLTICA.... Kritizirati i skupljati poene! Fuj Nitkove!

Avatar vaksalainen
vaksalainen
17:58 18.01.2010.

E moj Darinko, pozovi i ti premijerku na kavu, pa ti mozda oprosti tvoju naglu narav. A ako odes sa Zokom, mozete podijeliti racun pa vas izadje jeftinije, hahaha

DO
dobravila
17:40 18.01.2010.

Uf , Darinko ! Dobro te je pljusnula ! Ha ? Smiri hormone ! Nisi njezin tip ! Kao Borut Pahor !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije