Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivša premijerka

Kosor: Ovo nije knjiga ni protiv koga

jadranka kosor
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
16.05.2017.
u 21:08

Ovo je knjiga za promicanje i čuvanje pravne države i europskih vrijednosti - naglasila je J. Kosor.

"Dan nakon jučer" naziv je nove knjige Jadranke Kosor koja je jučer predstavljena u punoj dvorani Europskog doma u Zagrebu, a izdavač je Ljevak. Na promociji ukoričenih tekstova koje je bivša premijerka i čelnica HDZ-a od kraja 2015. do veljače ove godine pisala na blogu i u kolumnama u slovenskom Dnevniku, analitičar Žarko Puhovski kazao je i to da činjenica što je Kosor nestala iz svoje stranke, s internetskih stranica HDZ-a i raznih protokola nije omaška, već se to događa kada se nekoga smatra opasnim te u nekih izaziva strah.

- Pa je to za Jadranku Kosor jedan gotovo pa perverzni kompliment jer strah pokazuje poštovanje - istaknuo je Puhovski. Glavni urednik Dnevnika Miran Lesjak reče da je uz one koji protestiraju zbog Kosoričina pisanja u slovenskom mediju, tamo puno više onih koji hvale taj potez.

- Ovo nije knjiga ni protiv koga. U njoj nema žala za prošlošću, nema mržnje, nema tračeva. Ovo je knjiga za promicanje i čuvanje pravne države i europskih vrijednosti - naglasila je J. Kosor. A na promociju njene knjige došli su: Vladimir Šeks, Josip Salapić, Mirela Holy, Radimir Čačić, Vesna Škare Ožbolt, Mate Meštrović, Krunislav Olujić, Mirjana Rakić...

Komentara 3

Avatar majmunranko
majmunranko
21:29 16.05.2017.

Di se može kupiti ovaj bestseler? Pitam da ne bih slučajno tamo zalutao.

Avatar Papatest
Papatest
22:37 16.05.2017.

Pamflet,koga ova ima sto uciti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije