Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvaranje autoceste

Kosor otvorila dionicu Istarskog ipsilona, dva mjeseca prije roka

autocesta
VL FOTO
29.10.2011.
u 15:39

Premijerka je otvorila 18 kilometara dionice Istarskog ipsilona, od Kanfanara do Rogovića.

Nakon što je u lipnju ove godine otvorila 50 kilometara autoceste na dionici od Kanfanara do Umaga premijerka Jadranka Kosor danas je, dva mjeseca prije roka, otvorila još 18 kilometra dionice Istarskog ipsilona od Kanfanara do Rogovića. Riječ je o investiciji vrijednoj 72 milijuna eura.

- Pokazali smo kako treba raditi surađujući bez obzira na političku pripadnost, bez obzira na razlike - kazala je Kosor te navela suradnju na još dva projekta u Istri, Brijuni rivijera i izgradnju nove pulske bolnice. Boravak u Istarskoj županiji iskoristila je i za posjet Općoj bolnici Pula.

Vlada je, naime, ovog tjedna donijela Odluku o namjeri davanja državnog jamstva u korist poslovnih banaka, za kreditno zaduženje pulske bolnice, odnosno gradnju nove zgrade bolnice o čemu bi se trebalo odlučiti nakon postupka javne nabave.

Sporazum o sufinanciranju izgradnje nove Opće bolnice Pula potpisan je u srpnju ove godine u Umagu. Investicija je vrijedna 800 milijuna kuna.

Komentara 20

AU
austria
16:14 29.10.2011.

HDZ na čelu sa Smranaderom, Rončevićem i Polančecom je zaista ugledna stranka. Zar su branitelji ginuli za takve pljačkaše Domovine.

V4
Vladimir12-4
16:15 29.10.2011.

Zasto ne pusta u promet svakih 2 km, to bi joj donijelo vecu \"popularnost\".

Avatar deziderij
deziderij
16:03 29.10.2011.

Ta bi u promet pustila i vjetrove koje pušta samo da se slika i reklamira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije