Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠA PREMIJERKA

Kosor o šefici Europske komisije: 'Njezin govor su moje pjesme, moji snovi'

Jadranka Kosor
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/3
14.01.2020.
u 11:48

- Prošloga smo tjedna u Zagrebu iskusili čuveno i izvanredno hrvatsko gostoprimstvo - kazala je von der Leyen

Predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen nahvalila je Hrvatsku tijekom rasprave u Europskom parlamentu, no nisu se svi složili s njom. Naime, bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor zapitala se ima li von der Leyen pojma o hrvatskoj stvarnosti. 

Podsjećamo, von der Leyen iznimno je pozitivno govorila o Hrvatskoj. 

"Trebat će nam odlučnost, zajedništvo i energija, odlike po kojima su Hrvati poznati", rekla je na početku svog govora  navodeći kako hrvatskom premijeru Andreju Plenkoviću "skida kapu".

- Prošloga smo tjedna u Zagrebu iskusili čuveno i izvanredno hrvatsko gostoprimstvo. Na svečanosti otvaranja hrvatskog predsjedanja u Hrvatskom narodnom kazalištu vidjeli smo vrlo bogatu kulturu, tradicionalan folklor, različitost… - rekla je predsjednica Europske komisije koja je svoj govor završila citirajući slavnu hrvatsku književnicu Mariju Jurić Zagorku

S njom se nije složila bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor. 

- Ima li gđa Ursula ikakve informacije o hrvatskoj stvarnosti? Njen govor su “moje pjesme moji snovi” - napisala je hrvatska političarka na Twitteru. 

 

Komentara 35

DU
Deleted user
11:58 14.01.2020.

stvarnost hrvatske je .. kud ivo tud i ja..velika misao velike politicarke....itd

SA
Shariel Aron
12:07 14.01.2020.

Belka se u zadnje vrijeme jako raskokodakala.Kad se sjetim nje u jarkocrvenoj haljini za privlačenje bikova,mogu se samo nasmijati njenim izjavama.I tko se ne bi nasmijao kad se sjeti Vlade kojoj je ona bila na čelu.

DU
Deleted user
13:38 14.01.2020.

Jte, koje babetine, pa neće valjda pljuvati po zemlji koja joj je domačin, ak ima kaj za reći ponašati će se kulturno i reći u četiri oka. Ona je gospođa, a vi to ne razmete. aha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije