Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kosor nije protiv osnivanja istražnog povjerenstva zbog Ine i MOL-a

kosor
Sanjin Strukić/PIXSELL
24.02.2010.
u 17:14

Na zahtjev javnosti dala sam na uvid i posljednji ugovor s MOL-om i, što se mene tiče, sve dogovore treba staviti na stol - odgovorila je J. Kosor.

Premijerka Jadranka Kosor nema ništa protiv osnivanja istražnog povjerenstva koje bi utvrdilo sve okolnosti sklapanja izmjene i dopune dioničkog ugovora između Vlade i mađarskog MOL-a što je zatražio oporbeni SDP smatrajući sumnjivim da MOL sa samo dva posto više Ininih dionica u odnosu na Vladu ima sva upravljačka prava u Ini.

- U stranci o tome još nismo raspravljali, ali ja osobno nemam razloga protiviti se tom zahtjevu. Nema nijednog razloga da se bježi od odgovora na bilo koje pitanje. Na zahtjev javnosti dala sam na uvid i zadnji ugovor s MOL-om i, što se mene tiče, sve dogovore treba staviti na stol - odgovorila je J. Kosor.

Iako je nazočila energetskom summitu u Mađarskoj, nitko od nazočnih nije postavio pitanje o MOL-u koji je u Hrvatskoj pod istragom zbog upletenosti u aferu s Podravkinim dionicama.

Komentara 5

CA
Capolo
20:25 24.02.2010.

Savaka čast, ali isto neka se istraži cjelokupna prodaja INE od 2000.god. pa do zadnjeg dana. Jer apsolutno je politički manipulativno i nema veze sa pameti SDP-ov prijedlog da se ispituje samo pola od 2004. god. Za SDP-ovce je očito svi politički akteri razdoblja na početku 2000-ih iznad zakona, a to nije PravDA.

OB
-obrisani-
17:44 24.02.2010.

Na zahtjev javnosti dala sam na uvid i posljednji ugovor s MOL-om i, što se mene tiče, sve dogovore treba staviti na stol - odgovorila je J. Kosor. , pa tako je nista se netreba skrivati i ja sam siguran da ce na vidjelo svaki ugovor izaci!!!

GA
gala
17:48 24.02.2010.

neka se osnuje povjernstvo, ali naka istraži sve vezano za inu, počevši od račanovog dogovora s mmf-om vezano za prodaju ine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije