Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENAĐENJE U ETERU

Kosor nije dobila pozivnicu za Knin pa u nevjerici pitala Josipovića: Čekaj, ti si je dobio?

Zagreb: Intervju tjedna s Jadrankom Kosor i Ivom Josipovićem
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/2
05.08.2022.
u 22:33

Voditeljica emisije Zrinka Vrabec Mojzeš navela je da je premijer Andrej Plenković bio Josipovićev student, pa da možda u tome leži razlog zašto je on dobio pozivnicu, a Kosor ne.

Bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor, bivši predsjednik Republike Ivo Josipović i bivši ministar obrane Ante Kotromanović gostovali su u specijalnoj emisiji Radija Nacional povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

U razgovoru se pokazalo da je  bivši predsjednik Josipović dobio pozivnicu za proslavu Dana pobjede u Kninu, dok bivša HDZ-ova premijerka uopće nije dobila pozivnicu.

VIDEO: Hrvatska slavi 27. obljetnicu vojno-redarstvene akcije 'Oluja'

"Čekaj, samo da razjasnimo? Dobio si pozivnicu za Knin?", upitala je Kosor Josipovića, na što joj je on odgovorio: "Jesam, jesam, dobio sam pozivnicu i za Knin i za sve ove manifestacije razne. I neki put kad mogu se odazovem, a kad ne mogu, ne idem", odgovorio je bivši predsjednik.

Voditeljica emisije Zrinka Vrabec Mojzeš navela je da je premijer Andrej Plenković bio Josipovićev student, pa da možda u tome leži razlog zašto je on dobio pozivnicu, a Kosor ne.

“I premijer Plenković i predsjednik Milanović su bili moji studenti, moram reći jako dobri obadvojica”, otkrio je Josipović.

"Jako korisno da smo sad zajedno u eteru. Ja sam mislila da nisu zvali nikoga od bivših, ali eto vidiš, prevarila sam se" obratila se Kosor Josipoviću i dodala: "Ne znam zbog čega bih ja bila persona non grata kao bivša ministrica hrvatskih branitelja i kao bivša predsjednica Vlade koja je završila pregovore. Ali dobro."

Vrabec Mojzeš imala je na to ironični komentar: "Jadranka, zato jer ste upisali Andreja Plenkovića u HDZ. To vam je bila najveća greška u životu. Da ga niste upisali, on je lijepo mogao imati diplomatsku karijeru i bio bi vam zahvalan. Ovako vam nije zahvalan".

"To je točno, ovo je dan istine", odgovorila je Kosor.

VIDEO: Govor Mladena Markača u Kninu

Komentara 24

PA
Pahor
00:09 06.08.2022.

Lijepa kolekcija za zatvor skupa s voditeljicom

ZG
Zeljko Grabar
23:08 05.08.2022.

Po kojim kriterijima bi ona trebala dobiti pozivnicu za tako vaznu proslavu? Pa i mnoge druge licnosti koje su daleko vise zaduzile RH nisu je dobile a koja je to njena zasluga za poziv. Dali Sanaderova preporuka da postane njegova zamjenica ili pak ona cuvena namjestaljka sa stanom koji je otela hrvatskom branitelju na osnovu svoje pozicije? Kad bi barem sutila mozda bi se jos netko sjetio ali stalno se gura tamo gdje ne spada. Mozda ju Pahor pozove na kakvu obljetnicu Slovenije ili pak na proslavu dana ukradenih teritorija RH i svojatanja Piranskog zaljeva.

Avatar HrvatskuHrvatima
HrvatskuHrvatima
23:30 05.08.2022.

Čuj nju nisu zvali? Tragedija! To ona što je braniteljske dionice INA-e utopila bez dozvole! Nju je trebalo obavezno zvati, učinila je toliko dobra, dejafterjestrdej

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije