Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"to neće ići"

Kosor: Nećemo dopustiti revidiranje hrvatske povijesti

Jadranka Kosor (1)
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/6
24.09.2011.
u 14:21

Premijerka je s ministrima otvorila 7. sajam zadruga hrvatskih branitelja u Zagrebu.

Premijerka Jadranka Kosor otvorila je 7. sajam zadruga hrvatskih branitelja na zagrebačkom Trgu bana Jelačića u društvu ministara hrvatske vlade.

Zahvalila se, kako je rekla, hrvatskim vitezovima koji su najzaslužniji za činjenicu da slavimo 20 godina neovisne Hrvatske, ali i ulazak u Europsku uniju, jer su se odazvali pozivu prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana na obranu domovine.

- Puno je onih koji danas vaš doprinos slobodnoj i demokratskoj Hrvatskoj žele zaboraviti, izbrisati, ili žele, dapače, revidirati hrvatsku povijest - rekla je premijerka.

- To nećemo dozvoliti, to neće ići i to nećemo dopustiti. Svi zajedno, mi to možemo, i svi zajedno ćemo obraniti istinu o Domovinskom ratu, koji je bio pravedan, obrambeni, osloboditeljski. Vi ste branili Hrvatsku, svoju domovinu, svoj dom i svoju budućnost i budućnost svoje djece i sve hrvatske djece - dodala je Kosor.

Premijerka je zadrugama čestitala na gospodarskom uspjehu i pomoći u gospodarskom jačanju Hrvatske. Naglasila kako je u taj projekt uloženo 60 milijuna kuna, a u zapošljavanje hrvatskih branitelja uopće više 200 milijuna kuna.

- To je, dame i gospodo, najbolje uloženi novac. To je novac koji smo uložili na pravu kartu - zaključila je Kosor, a na kraju i pozvala okupljene da se prisjete svih preminulih branitelja.

Komentara 16

PR
preglupaRasprodajaHR
14:50 24.09.2011.

posljedice su uvijek rezultat nekih pogrešaka u prošlosti.čini mi se da si ti jednas od glavnih grešnica te povijesti

Avatar My Style
My Style
15:23 24.09.2011.

Jao, ta pecena prasetina je najlepsi deo fotografija. Premijerko Kosor, ostajete bez daha, sto vise tamburate stvarnost je sve drugacija od one koju barem verbalno prizeljkujete!! Postali ste zatocenikom kojekakvih Udruga koje vas posle vredjaju i proglasavaju za izdajnika!!! Jell to vama normalno, Jadranka??

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
10:02 25.09.2011.

Istina i povjest Hrvatske poćinje 1995g. Tada se rodila naša Premijerka i postala član HDZa Za prije nema podataka IDEMO DALJE

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije