Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor premijerke

Kosor: Milanović ne razumije što je posao Vlade

kosor
Grgo Jelavić/PIXSELL
28.08.2011.
u 15:24

Milanović je zadnji koji bi trebao govoriti o položaju hrvatskih branitelja, kazala je Kosor

Nakon što je šef SDP-a Zoran Milanović poručio kako bi on da je predsjednik Vlade na Kosovo otišao i ranije, a ne čekao kampanju za to delikatno pitanje stigao je i odogvor od same premijerke.

Kosor mu je iz Dubrovnika gdje se sastalo uže Vladino povjerenstvo za praćenje turističke sezone poručila kako Milanović sve što Vlada radi povezuje s izborima i to iz jednog jedinog razloga - jer, kako kaže, ne razumije što je posao Vlade.

- On smatra da je Vlada u izbornoj godini ne bi trebala raditi ništa. To je pogrešno mišljenje, ali ne čudi me s obzirom da Zoran Milanović niti u Saboru nije svaki dan, nije često i ne onoliko koliko bi trebao biti pa ne razumije da Vlada i u izbornoj godini mora raditi svaki dan i sat, poručila je Kosor te dodala kako bi bilo pogrešno da je Vlada u 2011. godini zaustavila sve aktivnosti te se bavila podijelom fotelja.

Kosor je komentirala i izjavu Milanovića da je pozdravom nepravomoćno osuđenim generalima u Haagu pogoršala odnose sa Srbijom.

- Zoran Milanović je zadnji koji bi trebao govoriti o položaju hrvatskih branitelja jer je SDP-ova vlada urušila pravo i dostojanstvo hrvatskih branitelja,  istaknula je Kosor. Dodala je i kako je SDP-ova Vlada iznjenila Zakon o braniteljima kojim su se prava branitelja znantno smanjila no niti tog se Zakona nisu pridržavali tako da su mnogi branitelji tužili državu.

I danas, dodala je, ova Vlada mora vratiti 1,5 milijardi kuna braniteljima koji su dobili presude. Kosor je isto tako poručila kako je Milanović imao priliku podržati prijedlog samih branitelja da Zakon o pravnima branitelja postane Ustavni zakon. Ali nije!.

Komentara 610

NS
Ne­salomljiva
18:18 28.08.2011.

:/

OB
-obrisani-
19:39 28.08.2011.

. ...Jolly-Roger.........pitaj dalmatinca sto je flasa...inace ..sramocenje nije potrebno...!!

ZE
.zeitgeist.
16:25 28.08.2011.

U odnosu na HDZ, Šešelj je hrvatski ultranacionalist.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije