Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okučani

Kosor: Blistavost "Bljeska" i "Oluje" nitko ne može osporiti

kosor (1)
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/4
30.04.2011.
u 13:28

Akcija "Bljesak" potvrda je da je Domovinski rat bio doista osloboditeljski od napada srbijanskog agresora

OKUČANI - Premijerka Jadranka Kosor u Okučanima je kod spomenika hrvatskim braniteljima poginulim u vojno-redarstvenoj akciji "Bljesak" položila vijenac i zapalila svijeće.

Nitko ne može, rekla je, osporiti blistavost i opravdanost vojno-redarstvene akcije "Bljesak" kojom je 1. i 2.svibnja 1995. uz sudjelovanje 16.000 hrvatskih vojnika i policajaca u samo desetak sati oslobođeni Okučani, središte neprijateljske pobune i 500 kvadratnih kilometara okupiranog područja zapadne Slavonije koje je četiri godine bilo pod kontrolom snaga tzv. SAO Kraijine i ponovno uspostavile vezu s Zagrebom i središnjom Hrvatskom.

-Ovo je još jedna prigoda prisjetiti se te blistave akcije oslobađanja zapadne Slavonije i svih koji su u tome sudjelovali-rekla je Jadranka Kosor, te dodala da je i primjer vojno-redarstvene akcije "Bljesak" potvrda da je Domovinski rat bio doista osloboditeljski od napada srbijanskog agresora i da je svaka druga dvojba o karakteru i značenju Domovinskog rata suvišna.

Komentara 1242

OB
-obrisani-
22:03 30.04.2011.

lep si i obrazovan ko Blagoje Adzic ili pop ti Djujic.

OB
-obrisani-
22:12 30.04.2011.

......................Sargarepa: Nisi mi odgovorio kako Keva? Dali jos pusi? Meni je brate uvijek pusila !!!rate uvijek pusila !!!

NL
NE LJUTI ME!
16:15 30.04.2011.

kamocemo2 bumo vidli, koje bitke ćete još dobiti jedino što možete dobiti je samo novi poraz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije