Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prosvjedi

Kosor: Ako budemo na cesti, nećemo završiti pregovore s EU

kosor
Petar Glebov/Pixsell
25.02.2011.
u 13:48

Hrvatskoj su potrebni mir i stabilnost, trebaju se završiti pregovori, a svaka nestabilnost u zemlji prepreka je na tom putu, kaže premijerka.

– Ako budemo na cesti, nećemo završiti pregovore za ulazak u EU i ostvariti veliki cilj u godini kada obilježavamo 20 godina stabilnosti RH – rekla je premijerka Jadranka Kosor nakon sastanka s predstavnicima HUP-a na upit o svom stavu o održanim i najavljenim prosvjedima.

>>Pusić: Nije katastrofa smjena vlasti, već inzistiranje na ostanku

>>Bitka za Markov trg: Policija suzavcem rastjerala prosvjednike

>>Dvoje prosvjednika lakše ozlijeđeno, prijava protiv Pernara

– Vjerujem da većina građana to prepoznaje, a u to sam se uvjerila jučer na sastanku s braniteljima. Hrvatskoj su potrebni mir i stabilnost, trebaju se završiti pregovori, a svaka je nestabilnost u zemlji prepreka na tom putu. Ove godine želimo završiti pregovore, a ovih nam dana u vezi s tim dolaze dobre vijesti, te realizirati najavljene investicijske projekte kako bismo ove godine ostvarili gospodarski rast i nastavili borbu protiv korupcije – rekla je premijerka.

>>J. Kosor spremna pustiti da joj narod prosvjeduje pod prozorom?

>>Strani mediji izvijestili o sukobu prosvjednika i policije u Zagrebu

 

 

Komentara 878

OB
-obrisani-
22:55 25.02.2011.

mrkopalj vidiš čovjek u čemu je stvar. Svi mi zapravo volimo svoju domovinu ali problem je što u većini nismo sretni i zadovoljni u njoj! A to nije naša krivica!

MA
mastermind
00:23 26.02.2011.

Svi kojima je Hrvatska u srcu i kojima je dosta laži i lopovluka želim laku noć i da se SUTRA VIDIMO NA TRGU. A ako Bog da, i na Rivi u Splitu u nedjelju.

OB
-obrisani-
21:17 25.02.2011.

daj boze da se skupi 5 tisucica ljutih ustasa sutra....daj boze,al sumnjam...svakako bih vam savetovao da ponesete bombe i pistolje,ako ne i puske.....viva la revolucion....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije