Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna u šibeniku

Košarkaš Dario Šarić pod utjecajem alkohola slupao tri auta

'02.11.2011., Arena Zagreb, Zagreb - Euroliga, kosarkaska utakmica izmedju KK Zagreb i CSKA Moscow. Dario Saric. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
19.11.2012.
u 15:12

Mladi vozač bio je za upravljačem džipa koji po zakonu ne smije voziti. Policija tvrdi da je pobjegao s mjesta nesreće, on to navodno demantira

Najveća košarkaška nada Hrvatske 18-godišnji Dario Šarić u Šibeniku je u noći s petka na subotu oko jedan sat pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću u kojoj su oštećena tri parkirana automobila.

U šibenskoj nam je policiji potvrđeno da je Šarić vozio i automobil koji prema zakonu nije smio jer je mladi vozač. Riječ je o džipu. Doznajemo i da će protiv njega biti podnesen  optužni prijedlog.

Glasnogovornica PU šibenske Marica Kosor tvrdi da je mladi vozač pronađen ni sat kasnije nakon prometne nesreće u jednoj šibenskoj ulici, a u policiji nam je potvrđeno da je imao nešto alkohola u kvi, ne otkrivajući koliko točno.

Šarić je navodno popio svega jedno pivo i imao manje od 0,5 promila, a navodno demantira i da je pobjegao s mjesta prometne nesreće, odnosno da se udaljio nakon što se nitko od vlasnika nije pojavio.

Policija tvrdi da nije ostavio svoje podatke na automobilima koje je oštetio. 

Komentara 9

OB
-obrisani-
15:56 19.11.2012.

Nedao bog većeg zla.

OB
-obrisani-
15:35 19.11.2012.

A ljudi su se čudom čudili kada je Ante Kostelić djecu tjerao da u 21:00 budu u krpama! I onda se čudimo zašto nam propadaju mladi talenti...

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
10:49 20.11.2012.

Doznajemo i da će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog. ------- Koje je to s**e. Optuzni prijedlog. Sta fali normalnoj tuzbi ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije