Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transparency International
Povratak na članak

'Korupcija nije niti lijeva niti desna, a politička imenovanja uzrok su neučinkovitog upravljanja'

JANAF je trgovačko društvo u većinskom državnom vlasništvu na čelu kojeg se nalaze politički imenovani pojedinci na temelju stranačke pripadnosti, iako se provode formalni natječajni postupci za zapošljavanje, podsjeća predsjednica TIH-a Davorka Budimir

Komentari 9

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
12:02 17.09.2020.

Korupcija nije niti lijeva niti desna nego izvorno prava hrvatska, a politička imenovanja uzrok su domoljubnog upravljanja u kojemu kao svoj na svome jamiš od svojih domoljubno neodabranih.

VL
AN
antiekstremist
12:17 17.09.2020.

" politička imenovanja uzrok su neučinkovitog upravljanja' ?? Gospođo Janaf je odlično vođena kompanija, Dinamo je odlično vođen klub i sl. Ne znači da se kriminal može dogoditi samo u loše vođenim kompanijama. Dapače često ga u dobrim kompanijama ima još i više ali ga prikrije konačni rezultat na Završnom računu !

VL
DU
Deleted user
12:11 17.09.2020.

Zaboravila spregu pravosuđa, policije i drugih organa s politikom i javnim poduzećima, a da ne govorimo o povezanosti privatnih tvrtki s javnim.

VL
DU
Deleted user
12:10 17.09.2020.

Možete vi pisati pravilnike i procedure koliko hoćete, ali to što imate nešto na papiru ne znači da se provodi u praksi. Stoga gospodo, vi nemate uspostavljene antikoruptivne standarde, imate samo raspisanu dokumentaciju bez čvrste volje da se ona provodi u praksi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.