Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži dom

Koru ostavili u šumi, preživjela je tražeći vodu u potocima

Kora
Foto: Privatni album
1/3
02.02.2015.
u 13:52

Hrvatska ovčarka umiljata je i dobroćudna, naučena na kućni red, a najviše se voli igrati s lopticama

Hrvatska ovčarka Kora ostavljena je u slavonskoj šumi, usred ničega. Kad su je pronašli bila je gladna i puna čičaka.

Srećom, hrabra je kujica vodu nalazila u potocima i lokvama. Sada ima 9 mjeseci i oko 13 kilograma. Zaboravila je sve loše što joj se dogodilo, vrlo je umiljata i dobroćudna. Slaže se s drugim životinjama, djecom, a veseli se i svim gostima. Naučena je na kućni red, vrlo zaigrana i vesela, a obožava igru s lopticama.

 Cijepljena je za zarazne i bjesnoću, čipirana, očišćena od unutarnjih i vanjskih nametnika. Ni vožnja automobilom Kori ne predstavlja nikakav problem, najvažnije joj je da je u društvu čovjeka, kojem je kao i svaki hrvatski ovčar jako privržena. Za Koru se traži dom u kojem će biti član obitelji, lanac i boks ne dolaze u obzir, a udomitelj se obvezuje i na sterilizaciju.

Kora je na privremenom smještaju u Samoboru, ostale informacije možete dobiti na 091/929-4089.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije