Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raste broj oboljelih i u Hrvatskoj

Korona eksplodirala u Portugalu i Austriji: Prof. Đikić otkriva što je važno učiniti prije dolaska jeseni

26.06.2022.
u 07:02

Europa, donekle neočekivano, u ljeto ulazi s novim valom pandemijskog virusa. A on se počeo prelijevati i na Hrvatsku, gdje u posljednja dva tjedna, naročito u posljednjem, bilježimo blagi porast broja novooboljelih. Evidentno je širenje novih podvarijanti: u svibnju su zauzimale tri posto od svih novih zaraza, da bi u prva dva tjedna lipnja taj udio porastao na 15%.

Ključne riječi

Komentara 48

LE
Leo
07:44 26.06.2022.

Jesam li ja to dobro shvatio da je veliki broj novih podvarijanti u Portugalu u izravnoj vezi s dobrom (najboljom štoviše!) procijepljenosti u četvrtom valu?

LO
Lonja
08:22 26.06.2022.

Nemoguće pa kako te dvije zemlje, Portugal s 95 postotnom procijepljenoscu i fašistička Austrija s zakonom o obveznom cijepljenju svih građana, pa ka to???

Avatar sniper
sniper
07:40 26.06.2022.

Ma pusti koronu sad, bitno je da nam se Đikić vratio sa savjetima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?