Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spasili je građani

Kornjača preživjela stravičan požar u šumi kraj Zadra

kornjača
Foto: Ivan Toman/Facebook
22.08.2017.
u 10:49

Veliki požar zahvatio je jučer šumu na potezu između Kožina i Dikla, a građani volonteri iz vatrene stihije spasili su jednu malu kornjaču

Zahvaljujući vatrogascima i hrabrim građanima volonterima, jedna je kornjača preživjela jučerašnji veliki šumski požar na potezu između Kožina i Dikla, a koji se vidio iz cijeloga Zadra te su ga gasile kopnene i zračne snage.

Jedan od volontera bio je i prognostičar Ivan Toman koji je fotografirao kornjaču te njezinu fotografiju objavio na Facebooku.

Kornjača je preživjela veliki požar iako joj je oklop gotovo cijeli izgorio. Jedan Dikljanin izvukao je kornjaču koja se bila skrila ispod gorućeg grma, a vatrogasci su brzo vodom ugasili vatru koja je zahvatila oklop, piše portal ezadar.

Nakon što je požar ugašen, kornjaču su ostavili u šumi kraj lokve vode u nadi da će se oporaviti.

Komentara 7

Avatar mrkyyy
mrkyyy
12:05 22.08.2017.

svaka čast… jedna mala lijepa priča u ovom užasu… više mi je žao životinja koje nastradaju nego što bi mi bilo gledat piromana kojeg je zahvatio vlastiti požar

MI
miki45
11:01 22.08.2017.

baciti u vatru bez pardona nema tu nikakvih izgovora piromoni znaju oni sto rade

Avatar Papatest
Papatest
03:10 25.08.2017.

Onda je ona majka božija,tako je i s njom bilo na kamenitim vratima nije izgorijela

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije