Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAVILI SE OGLASI
Povratak na članak

Koriste priliku: Za jednu medicinsku masku traže 50 kuna

Neki su ih građani već počeli koristiti u svakodnevnom životu pa smo ljude s maskama mogli vidjeti na ulicama Zagreba.

Komentari 6

Avatar Motorhead
Motorhead
14:02 25.02.2020.

Skidam uroke i čitam iz graha prije nego ga pojedem...100 kuna

VL
Avatar Zbregov
Zbregov
13:40 25.02.2020.

srećom da političari ne trebaju, s obzirom da imaju trajnu masku i to nekoliko slojeva debelu...

VL
PA
pamparelomarko
12:15 26.02.2020.

Umjesto da se ljutite i psujete možete djelovati. Ne budite lijeni i otiđite na Njuškalo i naručite više maski na svoju adresu, po mogučnosti od više preprodavača u šta većem broju. Maske se plaćaju pouzećem. Kad vam dođu na adresu,, jednostavno ih ne predignete i onda pošiljatelj mora snositi troškove prijevoza i propada mu posao jer više nije siguran kome vjerovati. Jednostavno je i zaslužuju to. Ja sam naručio 10 kom po 40kn od nekog tipa iz Bjelovara...ne pada mi na pamet ići na poštu po to....

VL
Avatar Vesna Scrollavezza Murvić
Vesna Scrollavezza Murvić
05:52 26.02.2020.

Ovo nam ne govore kako bi nam podvalili cjepivo . OPET interesi prije zdravlja . Tri intravenske studije o vitaminu C odobrene za liječenje COVID-19 od strane Andrew W. Šaula, urednik Orthomolecular Medicine News Service ZA NEPOSREDNO OBJAVLJIVANJE (OMNS, 21.. veljače 2020.) Intravenozni vitamin C već se koristi u Kini protiv korovirusa COVID-19. Primam redovna ažuriranja, jer sam dio medicinsko-znanstvenog savjetodavnog odbora Međunarodnog medicinskog tima za medicinu epidemija vitamina C u Kini. Direktor mu je Richard Z. Cheng, dr. Med. pridruženi direktor je Hong Zhang, doktor znanosti. Među ostalim članovima tima su i doktor Qi Chen (izvanredni profesor, Medicinski fakultet Sveučilišta Kansas); Jeanne Drisko, dr. Med. (Profesor Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Kansasu); Thomas E. Levy, dr. Med., JD; i dr. sc. Atsuo Yanagisawa. (Profesor, Sveučilište Kyorin, Tokio). Da biste pročitali informacije o protokolu za liječenje na engleskom: http://orthomolecular.org/resources/omns/v16n07.shtml (Protokol na kineskom na http://www.doctoryourself.com/Coronavirus_Chinese_IV_C_Protocol.pdf) Izravno izvješće iz Kine Urednik kineskog izdanja OMNS-a dr. Richard Cheng izvještava iz Kine o prvom odobrenom istraživanju od 12 000 do 24 000 mg / dan vitamina C na dan IV. Liječnik posebno poziva na neposrednu upotrebu vitamina C za prevenciju koronavirusa (COVID-19).

VL
KL
kina.lukic
00:22 26.02.2020.

jel smijem s tom maskom u banku ?

VL
CA
cacko
17:25 25.02.2020.

Neka plate koji misle da moraju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.