Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Ćorić

Korekcija cijene plina je nužna jer je u veleprodaji narasla za 9,7 posto

Tomislav Ćorić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
11.02.2019.
u 19:36

Od 1. travnja plin će, kako smo već i najavili, poskupjeti za 6,9 posto, kaže ministar

Ministar zaštite okoliša i energetike u Ministarstvo zaštite okoliša i energetike u Vladi RH Tomislav Ćorić još jednom je danas najavio u Vinkovcima poskupljenje plina za kućanstva u Hrvatskoj od 1. travnja.

- Od 1. travnja plin će, kako smo već i najavili, poskupjeti za 6,9 posto. Korekcija cijene bila je nužna jer je u proteklih nekoliko dana cijena plina, u veleprodaji, narasla za 9,7 posto. Za prosječno hrvatsko kućanstvo račun će biti veći za 20 kuna. Važno je naglasiti i kako u narednih godinu dana povećanja cijene neće biti - rekao je Čorić.

Video - Kako građani nezakonito smanjuju račune za plin i struju

Komentara 9

DU
Deleted user
20:07 11.02.2019.

ministre coricu pa plin je i sada apsolutno preskup...inu ste dali madjarima za saku dolara ..a naftaplin ste potpuno unistili...vi pricate o nekakovoj nuznosti ...svako poskupljenje izaziva jos vece poskupljenje...ali vi to bas i ne razumijete...vi zastupate interese stranog kapitala...itd etc in se naprej...

ZM
zeljko.mikacic
20:03 11.02.2019.

i korekcija penzija je nužna.

WE
weAreCro
20:10 11.02.2019.

Sve same poticajne mjere da ljudi sto manje odlaze iz drzave...samo naprijed tako. Koja ste vi bagra to nema nigdje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije