Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTOK KOJIM VLADAJU ŽENE

'Žene su sustavnije i organiziranije, ali da mi nije supruga sve bi bilo puno teže'

19.06.2021.
u 16:32

Marija Klisura, načelnica Općine Lumbarda, Katarina Gugić, načelnica Općine Vela Luka, i Nika Silić Maroević, gradonačelnica Korčule, uvjerene su da će otoku i svojim mjestima donijeti promjenu – umjesto megalomanskim projektima posvetit će se, kažu, realnosti – gradnji vrtića, škola, putova, infrastrukture i donijeti neku novu, smireniju žensku energiju

Komentara 10

Avatar Graničari Stari
Graničari Stari
17:19 19.06.2021.

Možda je javna uprava simbol nesposobnosti jer u njoj radi 90% žena. A privatni sektor simbol uspješnosti jer ga vode muškarci. Seksistička propaganda nije dobra.

SI
sisavac
16:49 19.06.2021.

Opća percepcija javne uprave jest nesposobnost, uhljebi, lijenost, udaranje pečata.. Kad to povežete sa činjenicom da 89% zaposlenih čine žene, što možete misliti... Sve kao obrazovane, sposobne, a opet neproduktivne, 4 sata dnevno tračaju, 2 hodaju jedna do druge, ostalo je pauza i dolazak na posao. Tako govore i neke od njih.

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
17:22 19.06.2021.

Tako je bilo u Bagdadskom kalifatu prije nego su ih pokorili Mongoli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije