Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Korade kazneno prijavljen zbog nasilničkog ponašanja

05.11.2008.
u 18:12

Policija je kazneno prijavila Marija Koradu, sina pokojnog generala Ivana Korade, zbog nasilničkog ponašanja, potvrdio je popodne glasnogovornik krapinsko-zagorske Policijske uprave Robert Pavić.

M. Korade je 27. listopada završio na Prekršajnom sudu zbog remećenja javnog reda i mira na osobito drzak način, zbog čega mu je određeno i petnaestodnevno zadržavanje u Remetincu, a policija se danas ipak odlučila i na kazneni progon.

Koradino divljanje kulminiralo je pretprošle nedjelje kad je u kafiću u rodnoj Velikoj Veterničkoj izazvao izgred. Sa šanka je uzeo nož i usmjerio ga prema vlasnici Jasni Levar koja je preplašena pobjegla od pijanog mladića. Prijatelj ga je pokušao smiriti, no 19-godišnji Mario nasrnuo je na goste u kafiću, a zatim je na parkiralištu ispred kafića istukao prijatelja. Uzeo je pendrek i udario po krovu automobila kojim se dovezao Dražen Hudić. Marijev otac general Korade ubio je Draženovu majku Ceciliju i nećaka mu Gorana.

Hudić se uspio obraniti, a nakon toga je stigla policija i odvela ga u Policijsku postaju u Zlatar-Bistrici gdje je i prenoćio.

Korade već ima podeblji prekršajni dosje, a i kaznenu prijavu za nasilničko ponašanje u obitelji, koja je odbačena jer nije bilo dovoljno dokaza da je zlostavljao nevjenčanu suprugu Leu Dodigović (21), s kojom ima petomjesečnog sinčića.

Korade iz Remetinca izlazi 10. studenog, a sljedeći dan mora se pojaviti pred predsjednicom Prekršajnog suda u Zlataru Jadrankom Kiš-Šaulovečki koja će saslušati njega i svjedoke njegova nasilničkog pohoda.

(Hina)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije