Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oprez

Koprivnički pauk počeo primjenjivati novi zakon

Pauk
MArijan Sušenj/PIXSELL
26.05.2010.
u 17:54

Karta nije dovoljna ako je automobil parkiran na neoznačeno mjesto pa će ga u tom slučaju pauk "dignuti".

U Ulici Ivana Generalića iza zgrade Martinovke u središtu Koprivnice pauk je jučer imao neuobičajeno mnogo posla. Već do 11 sati imao je u planu podići tri automobila, a odvezao je jedan.

 Oko 9.30 sati stigao je po prvi nepropisno parkiran auto, no vlasnica ga je na vrijeme uočila pa je vozilo ostalo na sigurnom.

 Nije odustao

 Ali, vozač pauka nije odustao pa je krenuo po mazdu. Auto je imao parkirnu kartu, no bio je parkiran izvan označenog polja. Ipak, vlasnik je uočio pauk. No vozač pauka ni tu nije odustao, već je uspješno odvezao audi koji je također bio nepropisno parkiran, a prolaznici su se okupili u promatranju i komentiranju paukova posla.

 - Od jučer smo počeli s provođenjem zakona koji je na snazi od 1. travnja. Vozilo se diže ako nije parkirano u označeno parkirno mjesto te onemogućuje parkiranje drugima, ometa promet na parkiralištu i kretanje pješaka – objasnila je Sabina Grobenski.

 Odvezao četiri komada

 Trošak prijevoza auta plaća se 300 kuna, a pokušaj dizanja stoji 150 kuna. Do 15 sati odvezena su čak četiri automobila.

Ključne riječi

Komentara 2

ZD
Zdrava
20:03 26.05.2010.

Auto se smije odslepati ako je parkirano na ulazima gdje se mora ostaviti slobodni prolaz za vatrogasna vozila i hitnu pomoc te ,a po ovome sto u ovome clanku pise niti jedno vozilo nije smjelo biti odslepano

RO
Romano
07:30 27.05.2010.

Ovo je sramota. Gradska vlast ne zna na koj način namaknut novac, pa pokušava na sirotinji ispraviti svoje propasti. Između ostalog na tom mjetu parkiraju ljudi koji žive u toj zgradi. Da postoji normalan način komuniciranja izašla bi obavijet na vdljivom mjestu o zabrani parkiranja a ovako se vidi da je glavni cilj pljačkat obične ljude.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije