Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ON SE ODAZVAO'

Koordinatorica Hoda za život objasnila zašto nije došlo do Škorina nastupa

Hajdi Begović
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
12.12.2019.
u 14:39

Bivša glavna koordinatorica Hoda za život komentirala špekulacije kako je Škoro odbio pjevati na tom događaju.

Hajdi Begović, bivša glavna koordinatorica Hoda za život, na svom je Facebook profilu odlučila pojasniti situaciju oko predsjedničkog kandidata Miroslava Škore budući da su se pojavile špekulacije kako je on odbio pjevati na tom događaju.

– Budući da sam bila glavna koordinatorica Hoda za život do 2019., dužna sam reći istinu vezanu uz poziv gospodinu Škori. Istina je da smo uputili poziv za nastup i da se on odazvao. Nakon zajedničkih dogovora, odluka je bila da njegov nastup bude na Zrinjevcu uz veliki obiteljski piknik.

Hajdi Begović
1/7

Naime, gospodin Škoro sa svojim je timom od početka imao odlične ideje za Hod za život, a jedna od tih ideja bila je da povorka Hoda završi na Zrinjevcu njegovim nastupom uz igru i obiteljsko druženje s djecom. Zajedničkim dogovorom zadržali smo tu ideju i njegov nastup za iznenađenje, međutim zbog nedostatka vremena tijekom pripreme samog Hoda 2018., odgodili smo njegov nastup i tu koncepciju za sljedeću godinu. U međuvremenu, dogodila su se određena neslaganja u stavovima između udruga koje su sudjelovale u organizaciji Hoda od početka do 2019., a koja nisu imala veze s nastupom Škore, već su bila sasvim druge prirode. Posljedično sam se ja s pojedinim udrugama i molitvenim zajednicama povukla iz organizacije Hoda pa dogovor sa Škorom, ne njegovom krivicom, nije realiziran.

Video - Anušić: Škoro je trebao biti ovdje '91. Mijić: Je li i Dražen Petrović trebao?

 

Moram naglasiti da smo kao organizatori Hoda bili oduševljeni svim idejama i susretljivošću Škore i njegova tima, kao i njegovom velikom podrškom u borbi za Život. Smatram važnim da javnost dobije cjelovitu informaciju jer su do ovoga trenutka plasirane isključivo poluinformacije ili kompletne neistine – navela je Hajdi Begović.

Komentara 17

SH
Shalan
15:15 12.12.2019.

Navikli smo mi na podmetanja, laži, izvrtanje istine i slično. No istina je voda duboka, a u njoj se uguše oni koji su opterećeni lažima. Vidjet ćemo se 22. 12.

VE
verica2
15:04 12.12.2019.

Bravo gđo. Begović! Rijetko kad se u našim medijima može čuti ili pročitati tako kratko i jasno objašnjenje!

Avatar Syssko
Syssko
15:31 12.12.2019.

Škoro je u jednoj emisiji izjavio da će biti PRVI PREDSJEDNIK koji je bio u koloni HODA ZA ŽIVOT no prije izbora ne želi populistički preko kampanje koristiti ABORTIRANE FETUSE za svoju samopromiđbu! TO JE SVE! Da pak krene prije nego postane predsjednik u tu kolonu upravo bi ga druga strana sotonizirala kako abortus koristi u ljigavu predizbornu kampanju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije