Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadnja šansa

Konzervativac David Cameron pobjednik zadnjeg sučeljavanja

Reuters
Reuters
30.04.2010.
u 10:00

Anketa provedena neposredno nakon debate daje prednost Cameronu koji je dobio 41 posto glasova, drugi je liberal Nick Clegg sa 32 posto glasova, dok je zadnji premijer Brown sa 25 posto glasova.

Sinoć je u Birminghamu održano posljednje od triju sučeljavanja trojice najizglednijih kandidata za britanskog premijera. Bilo je posvećeno gospodarstvu, što je, prema najavama, trebalo pogodovati premijeru Gordonu Brownu kojeg se zbog vođenja gospodarstva u u zlatnim Blairovim godinama smatra stručnjakom.

S druge strane, Brown je bio pod velikim pritiskom zbog nevjerojatnog gafa jer je dan prije jednu umirovljenicu, inače dugogodišnju glasačica laburista,opisao kao zadrtu ženu.

Ipak, na samoj debati najveći se gaf ovih izbora nije spominjao. Uglavnom su se tri kandidata sukobljavala oko recesije i stezanja remena. Ankete provedene nakon debate daju prednost konzervativcu Davidu Cameronu koji je proglašen pobjednikom sa 41 posto glasova, drugi je liberal Nick Clegg sa 32 posto glasova, dok je zadnji premijer Brown sa 25 posto glasova. Ako se ovakvi rezultati ponove i na izborima 6. svibnja, stručnjaci predviđaju da bi Cameron mogao imati apsolutnu većinu.

 

Ključne riječi

Komentara 8

BA
Babaroga
11:14 30.04.2010.

@ mister Da, opisao ju je kao zadrtu ženu ali zašto? Jer je ona postavila pitanje \"što će se napraviti sa svim tim istočnim Europljanima koji gade njihovu divnu zemlju, i kradu im poslove\" Reagirala je šovinistički, a kako jeje on trebao nego je opisati zadrtom ? Uvrijedivši ljude koji dolaze iz novih članica EU pljuje i po tebi jer ćemo i mi biti tako promatrani od strane nacionalista zapadne Europe, tek nešto bolji od muslimana i Arapa. A ti braneći njen stav pljuješ po sebi samome. Čestitam.

MM
Mladen Miletić
11:30 30.04.2010.

Babaroga, ne pljujem sam po sebi nego to smo svi mi več odavno napravili za EU građanskim ratom gdje su mnigi seljaci isto izginuli. Šta misliš kakav ugled među ljudima u EU ostavlja Balkan i priče o naljevanju sumporne kiselinene u usta civila ? Šta misliš kako je ljepo pobječi daleko u Bosnu od zakona a iz Australije tražiti isporuku Kapetana a >generala nemožeš preko plota da dobiješ ! Koje su to zemlje koje žele u EU i nemogu godinama zbog HAGA ? Ili misliš zbog njihovih zločinaca ? Žena je rekla ono što zna i osječa, isto kao i kazna što se neide u razred sa ROMIMA... Šta bi trebali se lagati a poznamo se tko smo i gdje smo dogurali... Reagirala šovinoistički, tko koga voli na Balkanu i hzašto smo se osmostalili, neznaš da devize ostanu u ZAGREBU, velike zarade od jadrana i da se nemora hraniti Srbe Makedonce i nerazvijene Šiptare.. O čemu pričaš možeš se praviti i probati podvaliti Englezima ali na balkanu nikome ..., nemoj čestitati nego budi samo iskren malo tko i što smo ! Oljačkan od građevinske mafije nas stotinjak za oko 2 miliona Eura znaštko je dobio proces mafija 100% presude zastare sve u njihovu korist to ti je Hrvatski balkan ako nisi znao....

MM
Mladen Miletić
10:39 30.04.2010.

inače dugogodišnju glasačica laburista,opisao kao zadrtu ženu. Malo više nego zadrtu glupaču kod katastrofalnog intervijua. Koji je trebao biti pripremljen \" Da se zna šta če ga pitati da zna on pametno odgovoriti. A ne žena slobodno spontano pita to je bila katastrofa za njegov mozak . To nije običaj u višim krugovima da se iskreno pita ovo ili ono nego sve složeno da se da super odgovoriti a da se ne kaže ništa !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije