Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi sa zakonom

Kontroverzni poduzetnik prijavljen za iznudu

tin žugaj, iva marić (1)
Tomislav Miletić/PIXSELL
01.05.2011.
u 21:17

Zagrebački poduzetnik Žugaj koji se u medijima našao nakon trodnevnog nestanka s djevojkom na Sljemenu sada ima problema i sa zakonom

Tina Žugaja (32), koji se “proslavio” misterioznim trodnevnim nestankom na Sljemenu lani u prosincu zajedno s djevojkom, a trodnevna potraga za njima koštala je porezne obveznike oko 100.000 kuna, zagrebačka policija prijavila je za još jedno kazneno djelo – iznudu. Zagrebački kontroverzni poduzetnik i vlasnik Papagaja zaprijetio je, sumnja se, Ž. T. (70) da će mu ubiti sina T. T. s kojim je otvorio gostionicu ako mu Ž. T. ne prepiše vikendicu u Diklu kraj Zadra. Potpisali su i ugovor u kojem je stavka da mu je poduzetnik isplatio 30.000 eura za vikendicu, no Ž. T. tvrdi da taj novac nije vidio.

A sve to jer je T. T. navodno ostao dužan Žugaju dok su zajedno vodili gostionicu koju su zajedno i unajmili, neslužbeno smo doznali. Istražni sudac pustio je Žugaja nakon ispitivanja. Podsjetimo, Žugaja je prijavila i bivša supruga za zlostavljanje, a u policijskoj kaznenoj evidenciji ima prijavu i za zapuštanje djeteta te nasilje.

Ključne riječi

Komentara 4

M3
mika 390
21:53 01.05.2011.

\"Poduzetnik\"

MM
Mladen Miletić
21:56 01.05.2011.

Kontroverzni poduzetnik funkcionira kao oduzetnik; onaj koji oduzima !

OB
-obrisani-
21:11 02.05.2011.

Je li ovaj plaća novinare da pišu o njemu ili što? Sjećam se da se pisalo o njemu i kad nije ovo postojalo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije