Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kontrolor leta zaradi kao 7 mehaničara za kanadere u ZTC-u. Čiji štrajk biste podržali?

14.08.2022. u 07:00

Kontrolori, njih gotovo 300, prijetili su štrajkati usred turističke sezone, zašto to nije činilo i 30-ak aviomehaničara usred protupožarne sezone? I oni odgovaraju za živote, za plaću od 5 tisuća kn

Komentara 48

AF
AfganistanskiHrvat
09:49 14.08.2022.

Podržavam i jedan i drugi štrajk a vi novinari nemojte raditi razdor. Zar će mjerilo biti onaj ima nižu plaću pa ćemo smanjiti i tebi?

GE
gemist
08:16 14.08.2022.

Kontrolor ima vrlo odgovoran posao,istina ti mehaničari nisu na radarima,ali ne servisiraju bicikle,tu trebaju licence,atesti,definitivno ak imaju 5.000kn je premalo,to pa je krivo njihovo rukovodstvo što se za to nije pobrinulo,nije ih bilo briga,no dobro što je zagustilo,ponestali kanaderi i izašlo u novine sad je odgovornost na ministarstvu da nešto poduzme u vezi toga,sat leta kanadera,negdje pročitao košta 72.000kn,nije to samo gorivo,u to su uračunate i plaće pilota,servisi a i neki dijelovi se potroše

DU
Deleted user
08:05 14.08.2022.

Ja bih podržao štrajk protiv skupe države i hod protiv korupcije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije