Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pijana posla

Konobaricu vrijeđao i pogodio staklenom vazom u glavu

policija
Arhiv VL-a
15.04.2010.
u 09:41

Pažanin je bio pod utjecajem alkohola od 1,51 promil dok je Zadranin, koji je skoro pepeljarom pogodio djevojku, imao 2,74 promila alkohola.

ZADAR - Pod utjecajem alkohola od 1,51 promila, 32-godišnjak je sinoć oko 23.10 u kafiću Z 1 na Pagu narušavao javni red i mir. Pogrdnim je riječima vrijeđao 23-godišnju konobaricu, a u jednom je trenutku pogodio staklenom vazom u glavu. Konobarica je, srećom, zaradila tek hematom.

Nasilniku slijedi optužni prijedlog.

Sličan događaj zbio se i u Zadru kada je bez ikakvog povoda 31-godišnji Zadranin sinoć oko 20 sati sa stola kafića M. T. u Starčevićevoj ulici uzeo pepeljaru i bacio je u smjeru 30-godišnjakinje koja je sjedila na terasi susjednog kafića. Djevojku pepeljara ipak nije pogodila.

Zadranin kojem je izmjereno 2,74 promila alkohola zaradio je optužni prijedlog, a zabranjeno mu je približavanje tom lokalu i djevojci. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije