Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ploče

Konobaricu (19) lupio šakom u glavu i pitao je gdje je bila '91

'crna...zgb...29.04.2005 ilustracija za silovanje snimio:boris scitar'
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
20.09.2014.
u 13:51

Djevojka se vratila u kafić no muškarac je došao za njom te ju nastavio vrijeđati, nakon čega ju je snažno udario šakom u nos i nastavio ju udarati po licu

Prava drama odvijala se sinoć oko 20:00 sati u jednom ugostiteljskom objektu u Ulici Frana Supila na Pločama prilikom čega je 50-godišnji Pero Vukasović zvani Peca pretukao 19-godišnju djevojku Anamariju Marčinko na radnom mjestu, javlja Dubrovački dnevnik.

Kako je za Dubrovački dnevnik kazala vidno potresena djevojka koja inače radi kao konobarica u ugostiteljskom objektu, muškarac je u kafiću stajao dulje vremena u vidno alkoholiziranom stanju te je vrijeđao i uznemiravao grupu djevojaka koje su se u to vrijeme također nalazile u kafiću. Problem je nastao kad ga je nesretna djevojka zamolila da napusti kafić, nakon čega ju je on počeo vrijeđati i vikati na nju.

 - Govorio mi je da sam k...a, pitao gdje sam bila '91. te kako on ovdje živi već 20 godina i kako ga nitko neće tjerati iz kafića, ispričala je potresena djevojka koja tvrdi kako se prepirka događala ispred samog kafića.  

Nakon toga, djevojka se vratila u kafić no muškarac je došao za njom te ju nastavio vrijeđati, nakon čega ju je snažno udario šakom u nos i nastavio ju udarati po licu. U jednom trenutku, uspjela ga je uhvatiti za nogu i oboriti na pod, nakon čega je pobjegla iz kafića.

Počinitelja je privela policija.

CIjeli članak pročitajte ovdje.

>> U tučnjavi pred kafićem teže ozlijeđen muškarac

Ključne riječi

Komentara 111

SL
slobodniradnik
15:00 20.09.2014.

Samo je jedna osoba pod imenom Pero Vukasović, 1958. godište iz Cerića (blizu Vinkovaca) bio 30 dana u borbenom sektoru (MORH) prema Registru branitelja. Ili je to ta ista osoba ili bi njega isto neko trebao pitati gdje je bio 91'.

VK
valter.kanjer
15:26 20.09.2014.

Koja faca! Woow! Baš je našao sebi ravnog suparnika! Smeće alkoholičarsko!

SV
Sumrak Vremena
14:11 20.09.2014.

ja mislim da je bila u mošn jama jer očito ovaj halkić nije u stanju računati ako je djevojki 19g. znači da je rođena 95 to je kao da njega neki djed pita gdje si ti bio 41 ili 45 koji zdebil bože dragi uf.............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije