Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIHVATIO IZAZOV

Konobarica u šoku gledala račun: Tresla sam se, to je nešto o čemu samo čitaš

račun
Foto: Facebook
06.02.2020.
u 11:32

Milijarder Ernie Boch Jr. prihvatio je izazov koji je postavio pjevač i glumac Donnie Wahlberg te je jednoj konobarici ostavio napojnicu od 5000 dolara

Konobarica iz Massachusettsa ostala je u šoku kada je vidjela koliku joj je napojnicu ostavio bogataš Ernie Boch Jr.

Jennifer Navaria radi u restoranu Seaglass u Salisburyju kada je ondje u subotu navečer došao poznati milijarder.

Napravio je račun od 157 dolara, a uz njega je ostavio napojnicu od čak 5000 dolara, piše Newsweek.

– To je jedna od onih stvari za koje misliš da se nikada neće dogoditi tebi iako o tome čitaš godinama – rekla je konobarica.

– Pogledala sam u račun i pomislila sam da je ostavio 50 dolara što je za račun od 157 dolara jako lijepo. No, onda sam ponovno pogledala i počela sam se tresti – dodala je.

S ostavljanjem velikih napojnica počeo je pjevač i glumac Donnie Wahlberg koji je u novogodišnjoj noći na račun od 78 dolara ostavio napojnicu od 2.020 dolara. Njegova supruga objavila je to na Twitteru i pokrenula izazov.

Izazov je prihvatio Ernie Boch Jr. i podigao ga na višu razinu.

– Konobarice i konobari su divni ljudi. Pogodilo me to. Ne znam štop je bilo, no osjećao sam da je to jedna predivna osoba. Zato sam to učinio – ispričao je milijarder, inače direktor tvrtke Boch Enterprises.

VIDEO Konobarica nije mogla vjerovati što je ovaj gost restorana napravio

Ključne riječi

Komentara 8

PU
puntar13
09:36 07.02.2020.

Pa više ne možeš ništa ni komentirati od ovih sexi oglasa. Zašto to ne brišu administratori a ne nas, ili je to dozvoljeno i plaćeno??

RH
romeosvic@hotmail.com
10:16 07.02.2020.

Ova večernji je postao erotski portal.

ĐU
Đubar
01:58 07.02.2020.

Sex za odrasle: www.vecernji.hr

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije