Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostala u šoku

Konobarica se ovako obukla na posao pa poludjela kada je dobila otkaz

Kate Hannah
Foto: Facebook
1/2
27.06.2017.
u 09:26

Kate Hannah (22) na posao je došla u običnoj sivoj majici, no ispod nje nije nosila ništa, što je zasmetalo njezinoj šefici

Kate Hannah (22) šokirala se kada je dobila otkaz u jednom pubu u engleskom gradu Beverleyu, a razlog otkaza je, tvrdi, uznemirujući.

Ona se na poslu pojavila u običnoj sivoj majici, no ispod nje nije imala grudnjak, što je smetalo njezinoj šefici. Nakon što je dobila otkaz, objavila je ljutiti status na Facebooku koji se brzo proširio internetom.

– Upravo sam dobila otkaz jer sam odbila nositi grudnjak. Osjećala sam se neugodno i šokirano kada se to dogodilo. Rekla mi je da mi nije dopušteno raditi ako ne nosim grudnjak, a to mi je rečeno pred drugih troje radnika i gostiju. Bila sam posramljena i seksualno zlostavljana, a kada sam joj rekla kako se osjećam, rekla mi je da sam glupa i smiješna – napisala je 22-godišnja konobarica.

– Zgrožena sam manjkom poštovanja prema ženi da nosi ono u čemu se osjeća udobno – napisala je ona i dodala kako se nitko tako ne bi trebao osjećati.

Glasnogovornik puba ''Bird and Beer'' kazao je pak kako nitko od njihovih zaposlenika nije otpušten zbog nenošenja grudnjaka te da oni štite svoje radnike od seksualnog zlostavljanja. No, Kate tvrdi suprotno. 

Foto: Facebook/ Naš potok

Komentara 16

BA
Banderasjezakon1
09:55 27.06.2017.

Klasična Karolina. Urednici su ponosni.

Avatar ShuPac
ShuPac
11:15 27.06.2017.

Obrisali ste mi komentar??? Zato jer sam joj otvoreno rekao da bi za ovakve ''tekstove'' trebala dobiti otkaz? LOL, svaka čast

DU
Deleted user
13:14 27.06.2017.

E moja Karolina.. pa di izvlačiš ovakve tekstove? Kakvu poruku hoćeš poslati mladim naraštajima? Da je uredu biti delikvent i ne poštovati pravila? Kod mene bi momentalno dobila otkaz, i ti i ona..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije