Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krivotvorenje

Konavljanin se s lažnom svjedodžbom iz BiH zaposlio kao pravosudni policajac

policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
02.11.2018.
u 15:47

Neslužbeno se doznaje da je muškarac kojega je istraživala policija iz postaje Gruda u Konavlima radio kao pravosudni policajac do listopada ove godine kada mu je služba prestala "po sili zakona"

Dubrovačko-neretvanska policija prijavit će za krivotvorenje isprave 46-godišnjaka kojega sumnjiči da se s krivotvorenom srednjoškolskom svjedodžbom iz BiH zaposlio u "državnoj službi na poslovima osiguranja".

Neslužbeno se doznaje da je muškarac kojega je istraživala policija iz postaje Gruda u Konavlima radio kao pravosudni policajac do listopada ove godine kada mu je služba prestala "po sili zakona".

"Sumnjiči se da je pribavio krivotvorenu svjedodžbu o zavšnom ispitu srednje škole u Bosni Hercegovini koju je upotrijebio kao pravu prilikom prijave na javni natječaj za prijem u državnu službu na radno mjesto službenika na poslovima osiguranja u svojstvu vježbenika.

Temeljem navedene krivotvorene dokumentacije je krajem kolovoza 2007. godine primljen službu na neodređeno vrijeme, gdje je radio do početka listopada ove godine kada mu je postalo pravomoćno rješenje o prestanku državne službe po sili zakona", izvijestila je dubrovačka policija.

Komentara 5

KO
koki
16:17 02.11.2018.

Kamo srece da je jedini. Provjerite nase vrle uhljebe. Ah, bolje nemojte, pa njima je jos drug Titic rekao, snadji se druze. Zna li mozda netko iz kakve obitelji (Femily) potjece nas dragi, nepogresivi vodj Plenky, zvani Anemija, junak Domovinskogg rata? Mislim onaj kojeg stipaju za guzu

XN
xnet0822
17:27 02.11.2018.

Ima još jedan koji je kupio "diplomu" FER-a, a u stvari ima završena samo 2 razreda osnovne škole i sve nas je slagao !

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
20:15 02.11.2018.

Za bivše Yuge se znalo za vikend diplome - za šofere se išlo u Doboj a kapetana broda u Crnu Goru, sjetite me koji točno grad ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije