Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božo Petrov:

'Konačno je došlo vrijeme da se u Europskom parlamentu čuje glas običnog čovjeka'

Most predao kandidacijske liste
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
09.04.2019.
u 13:19

Upitan tko će s liste ići ako osvoje mandat, uzvraća kako su oni tim, te kako su se dogovorili da u Bruxelles ide onaj tko bude imao najviše preferencijalnih glasova, neovisno o tome je li prešao prag ili ne

Mislim da je sazrijelo vrijeme da konačno se u Europskom parlamentu može čuti glas običnog čovjeka, da se u tom parlamentu konačno progovori o pravim, realnim problemima i da se njih krene rješavati, poručio je čelnik Mosta i nositelj njihove liste Božo Petrov nakon predaje Mostove liste Državnom izbornom povjerenstvu.

Osim njega, koji je već najavio da neće u Europski parlament ako osvoji mandat, na listi su i Sonja Čikotić, Ivan Prskalo, Ines Strenja, Ružica Vukovac, Robert Podolnjak, Ljubica Ambrušec, Nizar Shoukry, Ivan Bekavac, Mato Tomljanović, Ivan Matić, dok listu zatvara na 12. mjestu Miro Bulj.

- Mi smo predali listu naših kandidata, to su svi ljudi koji će se pošteno, čestito, hrabro boriti za hrvatske interese u Europskom parlamentu. 26. svibnja je vrlo važan dan za Hrvatsku, i to je prva prilika u kojoj građani mogu odlučiti u kojem smjeru država treba ići. Zato ih pozivam da svi izađu na ove izbore – kazao je Petrov. Upitan tko će s liste ići ako osvoje mandat, uzvraća kako su oni tim, te kako su se dogovorili da u Bruxelles ide onaj tko bude imao najviše preferencijalnih glasova, neovisno o tome je li prešao prag ili ne. Ne misli da je prevara birača to što on ne misli ići u Europski parlament.

- Prevara bi bila kad bih to prešutio, vrlo transparentno sam rekao da ne idem, ja sam tu da pokažem koliko su važni izbori za Hrvatsku i njezinu budućnost i zato želim biti tu, želim im dati potporu za maksimalan uspjeh – zaključio je Petrov.

Ključne riječi

Komentara 4

OK
okolo
14:52 09.04.2019.

običan čovjek ne može imati pet stanova... običan čovjek ne gubi čekove... božo je kriptonit za piJonire, omladince, pitomce i organe raznorazne

IC
icocrobih
13:56 09.04.2019.

Običan čovjek ne može otplaćivati 16000 kuna kredita.

OD
otac_domovine
14:18 09.04.2019.

A tko će ići nego Božo Petrov najzaduženiji saborski zastupnik. 5 godina uhljebništva i vratio je kredit. Saborska plaća i putni nalozi nisu dosta za ovoliku ratu kredita.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije