Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
40 7°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • hr.eu:

    Ispravak: trebalo bi glasiti na kraju "Hrvatska je morala umrijeti da bi Srbija mogla živjeti" - jer povijest se ponavlja i tako je i danas, na sve načine Srbija urušava Hrvatsku iznutra i izvana, ne bi li je uspjela ponovno ... prikaži još!o "ubiti" da bi (velika) Srbija mogla početi "živjeti".

  • Mesko:

    Mislima da nema familije u RH u kojoj netko nije bio ili poginuo u tim borbama i u tom ratu. Moja baka je 60 km išla pješke od Veternice do Zapadnog kolodvora u Zagrebu i uspjela je samo mahnuti djedu ... prikaži još! i stricu koji su se 1914. sa domobranskom pukovnijom ukrcali na vlak. Nakon Rusije prebačeni su na talijanski front, gdje je stric Imbra poginuo u rovu na očigled svog oca ( snajperski metak direktno među oči).i on je bio snajperist. Nije ga stigao ni pokopati. Djed je umro 1934 . doma od upale pluća. Drugo stric je poginuo ( nestao) u Staljin gradu.. Za koga ?

  • marijaqwer:

    Domobrani su ginuli daleko od hrvatske za tuđe interese,a na kraju ništa. Borba za tuđe interese donosi samo žrtve i to ne treba smetnuti sa uma pri slanju naših vojnika u krizna žarišta.

Još iz rubrike Vijesti

GDPR
MNOGI IH NISU SVJESNI

Zaštita osobnih podataka – 13 zamki gdje možete pogriješiti a da to i ne znate

Višnja Bartolović
Višnja Bartolović

Što manje jedite sirovo voće i povrće, a pravi kuhinjski otrovi su jagode, breskve, šljive i - poriluk!

Poskupljenje cijena goriva iznenadilo mnoge građane
NESREĆA NA BENZINSKOJ

Neoprezno vozio 'u rikverc' i udario u aparat za točenje goriva