Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neće biti kažnjen?

Komšiću u zatvor otac pokušao prošvercati mobitel

David Komšić za ubojstvo Kristine Krupljan osuđen na 30 godina zatvora
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
19.11.2018.
u 09:09

Pravosudni policajci spriječili su pokušaj primopredaje mobitela

Davida Komšića (21) iz zagrebačkog zatvora gotovo svaki mjesec vode na Općinski kazneni sud gdje mu sude zbog napada na Kristinu Krupljan (18) iz studenoga 2016. U zatvoru je jer je nepravomoćno osuđen na 30 godina zatvora zbog toga što je 22. veljače 2017. s 88 uboda nožem masakrirao trudnu Kristinu.

Ivo Komšić, zbog čijeg je ponašanja sutkinja koja mu je nepravomoćno osudila sina dobila policijsku zaštitu, prošli tjedan iskoristio je posjet sinu u zagrebačkom zatvoru. Namjeravao mu je dostaviti mini mobitel iako ih zbog sigurnosnih razloga pritvorenici i zatvorenici ne smiju imati, javlja 24 sata

Sve je pozorno osmislio jer je iz prve ruke znao kako se odvija procedura tijekom posjeta pritvorenicima.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Ivo Komšić, naime, ovo proljeće iza zatvorskih rešetaka proveo je tri tjedna. U pritvoru je završio 13. travnja zajedno s Davidovim kumom Vjekoslavom Komšićem (52) i Zoranom Petrovićem (42) nakon što su ih osumnjičili za prijetnje konobaru kafića na Medveščaku u Zagrebu.

Tijekom susreta sa sinom u prostoriji za posjete pokušao mu je dostaviti samo nekoliko centimetara veliki mobitel. No ili je to izveo nespretno ili su ga pravosudni policajci zbog prijašnjih incidenata u kojima je sudjelovao držali pod posebnom prismotrom. U svakom slučaju vidjeli su pokušaj primopredaje i spriječili. Za kršenje propisa, najvjerojatnije, nitko neće biti kažnjen.

Komšića bi 20. prosinca trebali iz zatvora ponovno dovesti na Općinski kazneni sud gdje mu zajedno s braćom Arjanom (23) i Armendom Rexhepijem (23) te Filipom Filipovićem (23) sude zbog napada na Kristinu Krupljan.

David Komšić za ubojstvo Kristine Krupljan osuđen na 30 godina zatvora
1/8

Komentara 31

Avatar Dr Evil
Dr Evil
09:29 19.11.2018.

Čuvari su trebali mobitel staviti na vibru, ugurati mu ga u šupak i zvati ga 50x dnevno

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
09:27 19.11.2018.

Isti su li ti Komšići premjeri i razbojnici. bjak

MA
maltez
10:21 19.11.2018.

Da li je ikad rekao "Sine napravio si zločin i trebaš biti kažnjen"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije