Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Videokomentar

Komšić prezire sve što je hrvatsko. Stvari u BiH moraju se mijenjati

Željko Komšić i Zoran Krešić
Foto: Reuters/PIXSELL, VL
1/2
19.12.2018.
u 13:02

Komšić zapravo nije legitimni hrvatski politički predstavnik, kaže naš novinar Zoran Krešić

Novi saziv Predsjedništva BiH na prijedlog člana Predsjedništva Željka Komšića donio je odluku o smjeni najvećeg broja veleposlanika BiH hrvatske nacionalnosti.

Smjena veleposlanika je osveta takozvanog hrvatskog člana Predsjedništva narodu koji ga nije birao, kaže naš novinar Zoran Krešić u videokomentaru.

Pogledajte videokomentar:

Komšić zapravo nije legitimni hrvatski politički predstavnik, on prezire sve što je hrvatsko, zbog toga je i donio jednu ovakvu odluku, kaže Krešić.

S te je strane i odluka Hrvatskoga sabora o Deklaraciji o položaju Hrvata u BiH apsolutno utemeljena i pokazuje da se u BiH stvari moraju mijenjati kako bi Hrvati konačno postali ravnopravan narod među Srbima i Bošnjacima, kaže Zoran Krešić.

Cijeli komentar pogledajte u videu.

Ključne riječi

Komentara 129

Avatar nekakav
nekakav
13:28 19.12.2018.

sad sigurno likuje peta kolona u hrvatskoj... sramota. mi kao država komšića ne smijemo tretirati kao zakonitog predstavnik bih, jer je izabran mimo odluke ustavnog suda bih, kojom se državi naloženo da izbor članova predsjedništva bih bude po daytonu, jedinome dokumentu kojim se bih drži na okupu kao jedna država. njega treba brutalno spustiti i prestati ga uopće doživljavati, jer on nije predstavnik bh hrvata. kad on bude 8 mjeseci šefovao, da se nitko od naše politike s njime ne sastane. može na kavu sa susjedom od šofera nekog našeg ministra.

Avatar Toni Broo
Toni Broo
14:04 19.12.2018.

Komšić dolazi iz etnički raznolike i ateističke obitelji, a on sam je od najranije dobi indoktriniran islamskom ideologijom. Oni koji potječu iz takvih obitelji, većinom su (ima iznimaka) duhovno prazne osobe i osobe koje nastoje tu neku svoju unutarnju prazninu riješiti na neke poprilično čudne načine i oni u pravilu imaju ekstremne ideje i stavove bilo da je to ekstremni ateizam, ekstremna anacionalnost ili pak druga krajnost - ekstremni nacionalizam ili potreba pripadnosti nekoj grupi preko koje se žele "dokazati". Kao takvi oni su dosta podložni manipulaciji, više od onih koji potječu iz jednonacionalnih brakova, te su često izgubljeni i neosviješteni jer su "tabula rasa" (prazna ploča) koju oni očajnički pokušavaju ispisati pod uvjetima i utjecajem razno raznih ekstremnih, društvenih, ideoloških i svjetonazorskih čimbenika.

DO
domxerex
13:29 19.12.2018.

Zašto on to ne bi radio kada Mesić i Josipović koji su otovreno radili protiv Hrvatske slobodno šetaju i bili su birani od strane tog tupavog naroda? Zašto ne bi ako je još dobro plaćen za to? to im mi omogućujemo. Zar vam zaista netko mora otvoreno reći što treba sa svim takvim likovima učiniti!? Zamislite se što bi im se dogodilo u pravim državama tipa Izrael, Francuska ili Argentina!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije