Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjedatelj Predsjedništva BiH

Komšić čestitao Milanoviću, nada se jačanju dobrosusjedskih odnosa s BiH

Željko Komšić
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/3
19.02.2020.
u 12:04

Predsjedatelj Predsjedništva BiH istaknuo je kako je njegovoj zemlji važna i potrebna potpora Hrvatske na putu ka europskim integracijama te očekuje da će Milanović tome doprinijeti

Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić čestitao je u srijedu novom hrvatskom predsjedniku Zoranu Milanoviću preuzimanje ove dužnosti izražavajući nadu kako će predstojeće godine njegova mandata doprinijeti daljnjem poboljšanju odnosa dvije države.

"Uvjeren sam da će se odnosi i suradnja Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, dviju susjednih i suverenih država, nastaviti razvijati na obostranu dobrobit i na dobrobit naših građana. U razdoblju koje je pred nama, zajedno u regiji možemo doprinijeti sigurnosti i prosperitetu, te unapređenju prijateljskih odnosa", stoji u Komšićevoj čestitci.

Predsjedatelj Predsjedništva BiH istaknuo je kako je njegovoj zemlji važna i potrebna potpora Hrvatske na putu ka europskim integracijama te očekuje da će Milanović tome doprinijeti.

"Vašim izborom i predsjedanjem Republike Hrvatske Vijećem Europske unije iskazat ću još jednom uvjerenje da su stvorene pretpostavke za jaču potporu Republike Hrvatske ispunjavanju uvjeta iz Mišljenja Europske komisije o Bosni i Hercegovini, a u cilju ubrzanja europskog puta Bosne i Hercegovine u interesu svih njenih naroda i građana", Komšićeva je poruka hrvatskom predsjedniku.

Biranim riječima Komšić je Milanoviću i članovima njegove obitelji zaželio dobro zdravlje i uspjeh u narednim godinama.

 

FOTO Papa Franjo primio Komšića

Željko Komšić
1/5
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije