Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOSANSKI LONAC
Povratak na članak

Kompromis oko NATO-a: BiH dobiva vlast nakon 13 mjeseci

Sve je zapelo zbog ANP-a i nastavka približavanja NATO-u, na što čelnik SNSD-a Milorad Dodik nije želio pristati.

Komentari 2

JJ
Jokoovo Jokoono
18:26 22.11.2019.

Sa NATOM se mora suradjivati na Balkanu posto ta vojna alijansa stiti interese i granice gotovo svih evropskih drzava i sigurno nece dozvoliti da na podrucju Balkana neka drzava sklopi vojnu alijansu sa nekom drugom velikom silom ili grupom neevropskihpskih drzava.NATO isto tako mora uvaziti stavove Srbije i Republike Srpske da ne pristupe toj vojnoj alijansi zbog nedavne istorije. U gradjanskom ratu u BiH NATO je intervenisao protiv bosanskih Srba a isto tako je bombardovao Srbiju i ratovao protiv nje bez odobrenja UN sa ciljem oduzimanja dijela njene drzavne teritorije . Hrvatska i Turska ( koje zapovjedaju Hrvatima Bosne i Bosnjacima i zele BiH u NATO-u) su clanice NATO i to vlasti republike srpske moraju znati. Dakle kompromis o NATO mora da se nadje. Uostalom Austrija i Svicarska koje su u Evropi sigurno nikada nece pristupiti NATO savezu i to svi u NATO savezu dobro znaju.

VL
CR
cromak
23:42 21.11.2019.

Drustvo BH parazita formira vlast????????kada???????drzava ?????propada uskoro.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.