Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Operirali 26 sati

Kompliciranim zahvatom odvojili dvije sijamske blizanke

blizankinje
Foto: Reuters video screenshot
1/2
24.02.2015.
u 09:20

U teksaškoj dječjoj bolnici u kojoj je izveden zahvat kazali su da dosad nisu izveli ovako kompliciranu operaciju odvajanja

Sijamske blizanke Knatalye i Adeline Mat odvojene su kompliciranim i riskantnim zahvatom u dječjoj bolnici u Houstonu u Teksasu, javlja Yahoo News.

Knatalye i Adeline spojene su bile 10 mjeseci. U teksaškoj dječjoj bolnici u kojoj je izveden zahvat kazali su da dosad nisu izveli ovako kompliciranu operaciju odvajanja. Operacija je, kako javlja Reuters, trajala 26 sati. No, roditelji dviju djevojčica nisu imali drugi izbor nego podvrgnuti ih zahvatu. 

– Želim im dati šansu za normalan život koliko god je to moguće. Zašto im ne dati tu šansu – rekla je majka djevojčica Elysse Mata.

>> Tim od 30 medicinara uspješno razdvojio sijamske blizanke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije