Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvlačenje novca

'Vidošević me pozvao u ured i tražio da perem novac za HGK'

Sanjin Strukic/Pixsell
11.05.2017.
u 11:30

Davor Komerički je s klupie za svjedoke prozvao Nadana Vidoševića za izvlačenje novca iz HGK

Nadan Vidošević pozvao me u ured te me je tražio da perem novac za HGK. Bilo je to krajem 2006. Nisam htio na to pristati, a kada sam izlazio iz ureda pitao me znam li nekoga tko bi to radio. Začudio sam se što nije čuo za Mr. 10 posto. Odnosno, za Igora Premilovca, rekao je Davor Komerički na zagrebačkom Županijskom sudu.

On je sjeo na klupu za svjedoke u postupku koji se vodi protiv Vidoševića i drugih optuženih za izvlačenje novca iz HGKa. Na početku postupka bio je optužen, no priznao je krivnju te se nagodio s USKOK-om.

Komentara 3

UB
UBS
12:39 11.05.2017.

braća prigorci i dalmatinci krali,a bosanci i hercegovci uvjek krivi....

SI
siskic
13:31 11.05.2017.

i ovaj lik je proizvod i dijete hdz-e bratije.

BR
branitelj59
22:40 11.05.2017.

koji deterdzent koriste za pranje novca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije