Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novigrad - Poreč

Kombijem se zabio u BMW i poginuo, dvojica teško ozlijeđena

sudar u istri
iPress
02.07.2010.
u 11:22

Prema prvim informacijama D. R. je kombijem 300 metara prije skretanja za Červar Porat udario u BMW od kojeg se odbio i prešao u suprotni kolnički trak te udario u minihladnjaču.

POREČ - D. R. (29) iz Pule preminuo je u pulskoj bolnici od teških ozljeda zadobivenih u trostrukom sudaru koji se dogodio jutros oko 8 sati na cesti Novigrad - Poreč malo prije skretanja za Červar Porat. Još su dvojica sudionika nesreće teško ozlijeđena.

Prema prvim informacijama D. R. je kombijem tvrtke Fermal iz Barbana upravljao u smjeru Poreča kada je 300 metara prije skretanja za Červar Porat udario u BMW zagrebačkih registarskih oznaka kojim je ispred njega upravljao T. J. (39) iz Zagreba.

Kombi se nakon udara odbio i prešao u suprotni kolnički trak te udario u minihladnjaču koprivničkih oznaka kojom je upravljao D. J. (39) iz Poreča.

Teško ozlijeđeni Porečanin u minihladnjači i njegov suvozač E. S. (32) iz Belog Manastira na liječenju su u Općoj bolnici u Puli.

 

 

 

Komentara 2

Avatar IvanR
IvanR
12:57 02.07.2010.

Svi koji se voze tuda znaju da je to CESTA SMRTI. Odvodni kanli su tik uz rub ceste, divlja se i vozi brzo pogotovu u ljeti kada se popije. Nekih 2 km prije toga je jedna od najvećih crnih rupa u Istri, križanje sa Tarom, u zadnje 2-3 godine 10 ljudi je zaginulo dok se gospoda nije sjetila staviti ležeće policajce. Jako prometno, nesigurno, opasno ... VOZITE POLAKO, ŠTO DRUGO REĆI

OB
-obrisani-
14:34 02.07.2010.

Opet nesreća!!!!. pa ja neznam više, ne projde ni dan kad opet..... Vlado HR. šaljite vozače opet na rigoroznije polaganje ispita, jer kako drugačije spriječiti ovakve i slične slučajeve ubuduće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije