Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O VUKOVARU

Komadina: Svima je jasno da desnica politički iskorištava Kolonu sjećanja

Zlatko Komadina
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
17.11.2014.
u 13:04

Kada je desnica na vlasti, lijeve političke opcije su pristojne, ali kada je ljevica na vlasti, onda se oni bave čime se bave, rekao je Komadina

Upitan da komentira najavu HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović da će u Vukovaru 18. studenoga biti s narodom, potpredsjednik SDP-a i primorsko-goranski župan Zlatko Komadina izrazio je žaljenje što se obilježavanje Kolone sjećanja u Vukovaru već par godina iskorištava u političke svrhe.

- Objektivno, to dolazi od strane desnice, to je svima u Hrvatskoj jasno. Ja idem iskazati počast onima koji su dali živote u Vukovaru – kazao je Komadina, ali i poručio da će, bude li bilo kakve politizacije skupa, on "otići s narodom".    

- Uopće nije jasno nepoštivanje tijela vlasti Republike Hrvatske. Na žalost, kada je desnica na vlasti, lijeve političke opcije su pristojne, ali kada je ljevica na vlasti, onda se oni bave čime se bave. Mislim da treba poštivati predsjednika Republike, predsjednika Vlade i predsjednika Sabora, birani su, imaju mandat, to što s njima netko politički ne slaže, ne treba raditi cirkus – odgovorio je.

Novinare je zanimalo hoće li se pridružiti Goranima na prosvjedu u Zagrebu 19. studenoga.    

- Ne – kazao je Komadina objasnivši kako su sve daljnje aktivnosti, nakon razgovora i prijedloga upućenih nadležnom ministarstvu i Vladi, politiziranje. Drži da je Vlada učinila napore s obzirom na okolnosti u ovome trenutku, ucjenama se, dodao je, ništa ne postiže.

>> 'Gospođa Grabar Kitarović misli da će se sve riješiti lupanjem šakom po stolu'

>> Hoće li opet bitniji biti političari nego žrtve i Vukovar

Komentara 8

CE
cenzura
13:24 17.11.2014.

"Lijeve političke opcije su pristojne"???? Kao recimo Stazić i Jurjević!!!!

Avatar MK
MK
13:27 17.11.2014.

Svima je jasno da Komadina zna da Zoran Milanovic Hrvatsku vodi u propast - ali eto opet Komadina nista nece poduzeti da se to zaustavi samo da komunisti ne izgube vlasti... Svima je jasno da Komadina zna da ljevica u Vukovaru pokusava sprovesti povjesnu reviziju - a kako i nebi kada sam u tome sudjeluje!

MA
makac
13:47 17.11.2014.

Udbasu Komadina ako ste vi Udbasi sa JNA i Cetama POUBIJALI te nevine ljude onda bi bilo normalno da se nejavljate jer vi idete na tu opciju da se "ZABRANI KOLONA SJECANJA" sa svojim raznim Udrugama i Josipovicevim,Teselickinim i Pupovcevimm Dokumentama a sto se tice Vas Udbasa vama je drago sto se to dogodilo a nejde vam u prilog da se to spomonje i mislim kad dodje taj dan da vam je on naj tezi jer zlocin koji ste pocinili nemoze se tek tako zaboraviti.......(spasi ti svog Druga Sabu)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije