Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEDNICA STRANAČKOG PREDSJEDNIŠTVA
Povratak na članak

Komadina: Restart koalicija imat će jače liste od HDZ-ovih

Komadina je rekao i da je sporazum s međimurskim županom Matijom Posavcem 'više-manje' postignut.

Komentari 10

Avatar Evo zore, evo kroasana
Evo zore, evo kroasana
19:15 04.06.2020.

Oprostite, ali glavni ekonomski stručnjak vam je stanoviti Josip Tica koji je rekao da hrvatsko gospodarstvo pada od 2015. godine. Inače, u mandatu Milanovićeve vlade je BDP pao za 0,5%, a nakon toga je porastao za 12,5%. Osobno smatram da bi gospodin Tica, inače profesor na Ekonomskom fakultetu, zbog navedene izmišljotine trebao dobiti otkaz, trebale bi mu se pregledati sve diplome i doktorati i kazniti ga zbog širenja najlažnije vijesti ikada. Najmanje to.

VL
DE
derin1
19:43 04.06.2020.

U vremenima najveće krize imamo odabir s jedne strane Plenkovića, s velikim ugledom u EU, koja nas jedina financijski može spasiti i Marić, ekonomski stručnjak ili Bernardić koji reče sedam pogrešnih činjenica o Europskoj uniji i Schengenu i Grčić, član šeste najlošije vlade svijeta i čovjek radi kojeg smo bili šest godina u recesiji, svjetski rekord među civiliziranim zemljama.

VL
Avatar film
film
19:13 04.06.2020.

neznam dal budu jače ali zbog mrak budu sigurno teže...

VL
ZA
zadar1
20:29 04.06.2020.

najjaci vam je grcic....ekonomista...i da ne zaboravim miletica pa ti pa vojko.....😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂.......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.