Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI

Komadina: Karamarko će biti dobro dočekan i još bolje ispraćen

zlatko komadina (1)
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/3
17.09.2011.
u 11:33

Karamarko, unatoč traženju Jadranke Kosor,"pobjegao" od kandidature u 8. izbornoj jedinici zbog straha od Linića

Nakon šetnje riječkom tržnicom na kojoj su građanima predstavljali svoj Program 21 članovi Kukuriku koalicije danas su komentirali i informaciju da je ministar Tomislav i u 10., dalmatinskoj , izbornoj jedinici.

Nada Turina - Žurić tek je kratko rekla da će Karamarku biti premala i cijela Hrvatska, a za Željka Jovanovića "čovjek koji je kazao da ga je stid kad ga nazovu antifašistom nema što tražiti u 8. izbornoj jedinici."

Zlatko Komadina, objašnjavajući da je pravilo izbora da desnica ide ondje gdje je jaka , a ne obratno i ne u najljeviju izbornu jedinicu, ipak je dodao da je Karamarko dobrodošao kao kandidat.

- Bit će dobro dočekan i još bolje ispraćen - zaključio je Komadina.

Komentara 36

LI
liburnik
13:59 17.09.2011.

Mi se ne stidimo partizanske proslosti, dapace ponosimo se - a ca se tice prepoznavanja ne bojin se ja takoveh kod ti , moji su vam kako bi to Mamic rekal tvojemin razbili piksu, a pravo da ti recen takovomu lopovu kod ti to bi bilo pravo zadovoljstvo unatoc tome ca se zalazem za demokratsko rjesavanje stvari. A ca ces kad tovar ne razume nis osim batine....

LI
liburnik
14:01 17.09.2011.

Povratak na temu - pobiga Vlajo spijuncina ......ha......ha.....

LI
liburnik
13:29 17.09.2011.

Ca je Megistus opet te aktivirali ustase. Dojdi v Riku da ti partizanski sin pokaze kako se sa kvislinzima stvari rjesavaju . Lopove vlaski ADZ-ovski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije